שאלת טירון-להשאיר קסדה בתוך האופנוע כל היום?

מיצו

New member
מילה על איכות

נכון, זה שמשלמים ים כסף על מותג פלצני לא בהכרח הופך אותו לאיכותי. לא חסרות דוגמאות בנושא. גם בקסדות. אבל אפשר לומר לדעתי שבאופן כללי ככל שמוצר איכותי יותר כך הוא יעלה (לרוב) יותר מאשר מוצר מקביל שאולי עושה את העבודה, אבל הוא לא בנוי מאותם חומרים, לא באותה רמת הרכבה, לא מאותן טכנולוגיות מתקדמות, ולא עובר בקרת איכות כמו זו של המוצרים האיכותיים ולכן גם היקרים יותר.

אתה תיסע עם LS2, אני אסע עם מה שבא לי, אבל אני חושב שהקסדה האיכותית תתן לרוכב תחושה איכותית יותר שמתורגמת גם לנוחות וגם לפחות הסחות דעת מדברים שאינם רלוונטיים. זה כמו לישון על מזרן איכותי שעולה ים כסף, לעומת מזרן בסיסי שעולה חמישית ממנו. על שניהם תוכל לישון, ויש מצב שגם הגב לא יכאב לך תוך לילה או שניים, אבל יש איכות ויש איכות.

trbaron

New member
גם אני לא מסכים ...אני בודק ''כוכבים''

ואין לי עניין בקסדה שעולה מעל 1500 שקל + 5 כוכבים של שראפ .

NEO83

New member
אז אתה אומר מחיר קובע הכל?

אם אני אביא לך LS2 שעולה 2000 שקל זה אומר שהיא איכותית כמו השואי? נו באמת

מיצו

New member
לא חושב שהקביעה הזו נכונה באופן אבסולוטי

כיוון שיש מוצרים שמחירם מנופח מעבר לשווי ביחסי שלהם, ובוא לא נשכח את העמסת המחיר בידי היבואנים והמשווקים.

ובוא לא נשכח את שווי המותג

שזה הפער בין השווי של אותו המוצר עם הלוגו לבין המוצר בלי הלוגו
ושלא יהיה ספק מדובר באחוזים גבוהים

Aricc

New member
המחיר לא קובע, המחיר מבטא, תוצאתית

לכן ניתן ללכת הפוך ולומר שאם המחיר גבוה אזי התמורה גבוהה, כולל במרכיבים שוליים, עליהם יש מי שישלם. מחיר נמוך למוצר איכותי ומחיר גבוהה למוצר נחות, זה עיוות שאינו בר קיום.

iec

New member
...בנוסף לזה שאני פריק של נוחות ואיכות

ברכיבת השטח אני רוכב עם LS2 שעלתה לי 380 ש"ח(!)
הנוחות בה מעולה....הקטיפה נעימה נשלפת ונשטפת בקלות...הקסדה קלה ות'אמת ששמתי על הראש קסדת שטח של שואי ,ובשביל להרגיש הבדל בנוחות הייתי צריך ל"התאמץ" ..
לא כך בקסדות כביש...שם ההבדל בנוחות תהומי ומיד כשאני שם קסדות שונות על הראש אני מבחין בהבדלים.

idoga

New member
זה תלוי גם בשאלה איפה האופנוע עומד

האם הוא באזור הומה, או צדדי?
האם אתה חוזר אליו רק בערב, בחושך, כשבאזור רק מעט אנשים, או שאתה מגיע אליו ב- 16:00 או 17:00 כשיש עדיין אור ותנועה ערה?

אני אישית תמיד משאיר את הקסדה באופנוע, אבל משתדל לחנות במקום שבו הגנב הפוטנציאלי יעדיף שלא להתעסק עם הארגז.
אני גם מעדיף ללכת עוד 3 דקות, ושיהיה איזה שומר או פיצוציה ליד האופנוע.

בפעם היחידה שפרצו לי (למושב, אז זה היה עם קטנוע) זה קרה דווקא מתחת לבית.

למעלה