נראה שהלך המנוע. לא שווה לתקן.האם הגיוני שהחרמש הנ"ל - מתעייף אחרי דקה ומתחמם ומפסיק לחתוך ? אחרי עבודה של דקה שתיים הוא לוקח את הדשא ומסובב אותו בלי לחתוך...
יש לי אותו כשנתיים ועבד באופן סביר עד כה.
איני יודע כמה שטח יש לך לחרמש וכל כמה זמן אתה צריך לחרמש. אם זה שטח גדול ואתה אמור לעבור עליו לעתים רחוקות, אולי כדאי לך לרכוש שוב חרמש חשמל מאיכות טובה יותר. אבל אם השטח לא ממש גדול ומדובר בתחזוקה של דשא, יתכן ששווה לך לרכוש חרמש שמופעל עם סוללה נטענת. כך, לא תצטרך להסתובב עם כבל וזה הרבה יותר נוח (ופחות מסוכן כמובן).תודה. אז הוא ממש ממש לא מומלץ.. חלש ממש..
אחת ממגבלות אורך חיי הסוללה הוא מספר הטעינות שלה ככה שלא ברור אם "ניצול יתר" באמת יועיל לסוללה.כי אורך חיי הסוללה מוגבל, ואי ניצולה ייחשב כבזבוז.
לגבי מקדחות וכאלה הרבה יותר נוח להשתמש בכלים נטענים אבל כלים נטענים לרוב הם גם יותר חלשים (או חזקים וסופר יקרים).חחחח... כנראה שהסוללות של הגנן כבר על סוף החיים שלהן. סוללה טובה וטעונה אמורה להחזיק יפה. בכל מקרה, ככל שאתה משתמש יותר זה נחמד שיש סוללות. כשאתה בבית שלך, כנראה שעדיף חשמלי. ואם אתה גם מנגר, אתה בטח יודע שנוח מאד להסתובב עם כלים שמופעלים על סוללות נטענות.
נו שויין, אם הדיון כבר גלש לדיון על כלים נטענים אז אנצל"ש לשאלה בנושא.אז זהו. ראיתי לא מעט מתקיני דקים שמסתובבים עם מברגה נטענת של בוש ומדובר ב"חיה של ממש".
טוב, לאחר שוטטות ברשת עלתה גם האפשרות של רכישת הסט מתוצרת AEG או Einhell.ההתלבטות שלי לגבי סט שעובד על סוללות 18V בין החברות בוש, מקיטה ודה וואלט.
אשמח להמלצות
קודם כל, חשוב שתזכור, ש-AEG של היום זה לא ה-AEG של פעם. הם חברו לקונצרן וככל שידוע לי, לפחות במכשירי החשמל הביתיים, הם מייצרים בעיקר בפולין, גם אם ראיתי מוצרים של אלקטרולוקס שרשום עליהם "גרמניה". איך הכלים הידניים שלהם? אין לי שמץ. מזמן לא ראיתי כלים ידניים של המותג הזה. לעומת זאת, כלים של Einhell דווקא ראיתי, אבל לא יצא לי לעבוד איתם. יתכן שטובים. כלים של דיוולט כן ראיתי ולא ממש התלהבתי, למרות שכן. מה שראיתי מחזיק דווקא מעמד יפה, ונגר שרכש סט, "חי" איתם כבר לפחות 3 שנים ואולי אף יותר.טוב, לאחר שוטטות ברשת עלתה גם האפשרות של רכישת הסט מתוצרת AEG או
.
על הנייר (או על ה HTML) הכלים באותו סדר מחיר חזקים יותר ומסופקים עם סוללות גדולות יותר.
אני מכיר את AEG מתחום מוצרי החשמל לבית אבל אין לי מושג איך כלי העבודה שלהם ביחס לאחרים. לגבי Einhell יש לי מוצר אחד שלהם (מסור נימה) אבל אין לי מושג איך הם בכלים נטענים.
אשמח להמלצות/לדיס המלצות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.