שאלת חצאיות

נגה אר

New member
שאלת חצאיות ../images/Emo68.gif

יש לי הרבה חצאיות, מהתקופה שהייתי רזה וחטובה. שמרתי אותן במחשבה שהילדה שלי אולי תשתמש בהן כשתגדל, אך הגעתי למסקנה שכשהיא תגיע לגודל, הבדים הללו כבר בטח לא יהיו באופנה וסתם יילכו לאיבוד. השאלה שלי היא: חצאיות מעטפת, אפשר פשוט לקצר אורך ורוחב, לא? אבל מה עושים עם הפנסים הקיימים? פשוט להשאיר אותם, לא? אחרת צריך לפרום גם את החגורה וזה מתחיל להיות בלאגן וכנ"ל לגבי חצאיות רגילות, יש להן ריצ'רץ', אז לשמור על הגב, ואולי רק לפתוח תפרי צד ולהצר בהתאם וכמובן לקצר? או אולי שימוש אחר לבדים? אשמח לשמוע הצעות

אם הן גדולות די הצורך

הייתי מוצא את החוט הישר בבד החצאית, וגוזר חלקים מגזרת חצאית המתאימה לבת שלך, מחוברת זו או אחרת.

נגה אר

New member
מידה S והילדה שלי בת 5, כלומר

שנשאר בד... למה הכוונה חוט ישר בבד החצאית? אני יודעת שיש כיוונים של בד (כמו בעץ), אך לא מבינה בהם האמת שאולי אפשר גם לשלב בד משתי חצאיות, במידה והם משתלבים ואז פחות מוגבלת בבד...

אם תסתכלי למשל בגזרות של בורדה, על כל חלק

מהגזרה ישנו חץ ארוך, המראה כיצד יש להניח ולגזור את החלקים השונים מהבד. על החץ הזה להיות מקביל לאמרת הבד. בחלק מהמקרים ניתן גם לחתוך לאורך, העיקר הוא לחתוך את כל החלקים באותו הכיוון. איך למצוא אותו בחצאית - אין ממש שיטה, אם זו חצאית A או משהו בסגנון, נדמה לי שאפשר לקפלה באמצע, וזה בערך אמור להיות החוט הישר בהנחה שהיא נגזרה ישר. אם חוטי האורך (נדמה לי שזה השתי אמור להיות לא?) בולטים לעין, אפשר להתמקד באחד ועם חוט ומחט אט-אט לעקוב אחר החוט לאורכו ולסמן בהכלבה את החוט הישר.

רות מלר

New member
../images/Emo140.gif - הוא עוד לא בן 17 !!!!

תומרקושקוש - כל הכבוד על הידע על ההרתמות על הסבלנות ללוות צעד אחרי עד

נגה אר

New member
וואו, כל הכבוד!

התרשמותי הוכפלה ברגע זה! לדעת כל כך הרבה בגיל 17 בתחום מסוים- מעריכה אותך על כך.

למעלה