שאלת חניכיים

שאלת חניכיים

שלום לחברי הפורום, אני אמורה להתחיל סדרה של טיפולי חניכיים בשל דלקת כרונית קשה בחניכיים. רציתי לשאול בעצתכם לגבי צמחים ו/או הצעות נוספות לטיפולים שיכולים 1. לשפר את מצב הדלקת 2. לאפשר תמיכה לאיזור הניתוח והחלמה מהירה יותר שלו. עשיתי חושבים ומה שעלה לי היו ליקוריץ, מרווה, מור, קופטיס ופרופוליס. אשמח מאוד לשמוע הצעות נוספות. תודה

0 אור 0

New member
בפורום שמנים וצמחי מרפא היו מספר דיונים

ובהם עלו הרבה מאד הצעות טובות, כדאי לך לחפש (הקישור בצד שמאל בפורום זה) לגבי השאלה השניה של אחרי טיפול פיזי - אני אישית ממליצה דוקא על שטיפות מי מלח מיד לאחר ניתוח חניכיים או הקצעת שורשים.

יעל ND

New member
יש

יש טיפול לחניכיים, מספר אפשרויות, וניתן לתמוך בניתוח הומאופתית

0 אור 0

New member
בודאי שרפלקסולוגיה יכולה לעזור וכך גם כל

טיפול הוליסטי, והעזרה פה היא בשני ממדים: א. ככל שמערכת החיסון ותפקוד המערכות בגוף יותר טוב, כך מצליחים להרפא טוב יותר מכל בעיה לרבות חניכיים ב. חיזוק ספציפי לאיזור החניכיים - שגם מחזק את הכיוון של החלמה, וגם מנטרל גורמים להשנות הבעיה. יחד עם זה , תביאי בחשבון במקרה של בעיית חניכיים קיימת, לא ניתן להמנע מטיפול מקומי - מיד אחרי ההקצעה זה רק מי מלח, אבל אחרי ההחלמה המיידית, אפשר לשלב שמנים או צמחי מרפא שיעזרו לריפוי וסגירת הכיסים. (הצלחה של 100% לא מובטחת - אבל תוצאות הרבה יותר טובות מאשר טיפול לא הוליסטי)

ladybug4NLP

Active member
מנסיון אישי-צריכה של cO-Q-10 מועילה מאד

את המינון כדאי לשאול אצל נטורופט מנוסה וכמובן-צחצוח עדין, שטיפה במי מלח אחרי כל ארוחה אכילת אוכל אלקאלי (בסיסי) הורדת אבנית בצורה קבועה ובטח יש עוד ועוד בהצלחה שיניים בריאות וחנכיים בריאות הן MUST לגוף בריא. ידוע כבר היום שהיגיינה לא מספקת בפה יכולה להביא לפגיעה בלב, מחלות שגרוניות ועוד...

סינית + תטא הילינג

הי, אני מצרפת לך לינק של פורמולת פטנט מעולה של דרורת (kan herb) http://myherbs.co.il/product_info.php?products_id=385 מבחינה סינית, המטרה בד"כ זה לקרר את הקיבה, שבא לידי ביטוי בחניכיים. את יכולה להתקשר להתיעץ איתם. לגבי תטא הילינג, אם לא יצא לך להכיר/להתנסות, אני ממליצה מכל הלב! לעבוד עם תטא הילינג זה קצת כמו להסתובב בעולם עם שרביט קסמים
דרך תטא אפשר בהחלט להוריד דלקתיות, לוודא שהניתוח יהיה מהיר ויעיל ולעזור לגוף להחלים במהירות! בהצלחה!! נטלי

למעלה