שאלת חמין.

איריS

New member
שאלת חמין.

אייך אני יכולה לתת את הצבע של החמין לביצים(החום)ולכל השאר, אם אין לי שזיפים? זה ממש דחוף, קניתי הכל, ורק את זה שכחתי.

pirge

New member
רסק עגבניות,סילאן,שקית רוטב צלי אפשר לשים

מהכל.

2 כפות סילאן ותבלינים נותנים צבע יפה

ג'מני מכינה חמין לשבת ולא שמתי שזיף. שמתי פפריקה כמון קינמון סילאן כרכום פפ"ש מרק עוף יצא צבע יפה וכהה. קראתי שניתן לשים כפית קפה שחור ותיון של תה לצבע. לא נוסה ע"י. בהצלחה

מנצלש"ת שאלת חמין

אני מכינה לראשונה חמין בתנור . היכן מעמידים את הסיר הכבד? על ריצפת התנור או על הרשת במרכז התנור? על כמה מעלות ? כמה מים למלא מעל לתכולה? תודה מראש

pirge

New member
יעלוש חמין אני מעמידה על

קרקעית התנור הסיר מלא במים - מכסה את התכולה ולכן כדאי תמיד להכין בסיר יותר גדול ומרווח שלא יגלוש וילכלך את התנור מבשלת תחילה על הגז כשעתיים מעבירה לתנור במצב שהסיר רותח וגם התנור מחומם מראש לחום 100 מעלות - שעת העברה אצלי משתנה בין 8-11 בערב. כדאי לבדוק מספר פעמים וגם בלילה ולהוסיף נוזלים רותחים לסיר במידה וצריך. תהנו

בישלתי על הגז שעתיים וכעת שמתי את הביצים

השטופות. אני אעביר ב 8 לתנור כיוון שאנחנו יוצאים ולא נהיה עד 4 בבוקר. מקווה שהחמין לא יבקש מים עד אז. תודה פירגה מתוקה

אם אני רוצה להניח ג'חנון

בסיר החמין, אני צריכה לשים בשקית קוקי או ישירות ברוטב?

pirge

New member
אני שמה ג'חנון אפוי לפני הארוחה ב

מעל כל התכולה למעלה ואם יש רוטב אז רק התחתית שלו נוגעת ברוטב ממש קצת. יוצא נהדר ועסיסי. אני לא מתעסקת בחמין עם ג'חנון לא אפוי. אפשר לשים את הג'חנון כשעתיים לפני הארוחה ולהפוך לפחות פעם אחת שלא יצא יבש. בבקשה

למעלה