שאלת חמות...

אצלנו, חמותי לא שמרה על הילדים

שלי אפילו פעם אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ובחיים לא החליפה להם חיתול.) ואין סיכוי שגם אתן לה לשמור על הילדים - אני לא סומכת עליה.

את כל כך צודקת

כאילו לא אנחנו ילדנו להם את בן זוגם. אני המומה ולומדת מהפורום כמה שאנחנו החמות והחם נודניקים ומגעילים וסתם צריך איכשהו לסבול אותנו. אוי לנו.פני הדור כפני הכלב

geni1

New member
תראי...

אני מכירה אותם מספיק זמן כדי להבין כמה דברים: הם מאוד מיושנים בדעותיהם - וכמובן אי אפשר לשנות את התנהגותם - אז למה לא לשמור על הרמוניה ושקט במערכת היחסים העדינה הזאת? כמו שאומרים - ביתי הוא מבצרי ...

אני אהבתי

כשחמותי הייתה באה לבקר אבל לרוב היא לא הייתה מפתיעה אלא מודיעה שהיא מגיעה אבל בלי קשר הפתעה או לא, אהבתי שהיא הייתה באה לבקר

קורה?.. זה תמיד ככה..

טוב התרגלתי לחיים בקיבוץ, קופצים בלי התראה, פותחים את הדלת בלי לדפוק.. אני חינכתי את בעלי שאצלי בבית נועלים את הדלת!!! כן כן זה נשמע לו איום ונורא וחמותי ממש נעלבה מזה אבל אין מה לעשות אני מנסה להתחשב בה ומבקשת שיכבדו את הפרטיות שלי ולפחות יתנו לי רגע להתארגן כשהם באים ככה בלי להוגיע...

geni1

New member
כמו שאני אומרת...

לבעלי - למה דלת הכניסה של ההורים שלך תמיד פתוחה - מה,הם גרים בקיבוץ??
הם רגילים לא לנעול את הדלת (כן, גם פרצו להם כמה פעמים הביתה - ממש עבודה קלה היתה לפורצים).אבל... כשעברנו לדירה משלנו היינו צריכים לקנות דלת כניסה (הייתה דלת מעץ),אז קנינו דלת בלי ידית מבחוץ....
(להקדים תרופה למכה). כשהם באו אלינו,חמי יצא החוצה לעשן , וכל פעם שרצה להכנס צלצל בדלת - נראה לי שהוא ממש התעצבן...

למעלה