שאלת חמות...

captain pickard

New member
שאלת חמות...

תגידו,גם אותכם מפתיעה החמות ללא התראה? גם אצלכם פתאום נשמע צלצול בדלת ודרך העינית מתגלה חיוך של תירס,ואז אתם פותחים את הדלת והיא אומרת "רק רציתי לראות את הקטנה"....זה קורה רק לנו או שגם אתם בעניין?....

מנופ

New member
זה קרה לי

אבל מאז עברתי פעמיים דירה והיום היא לא מטריחה עצמה ללא הודעה מוקדמת. ואגב, זה התחיל עוד כשלא היו לי ילדים.

jif

New member
לפעמים הייתי רוצה שככה יהיה..

חמותי וחמי מגיעים אלינו לעיתים כה מעטות שלא היה אכפת לי אם יפתיעו אותי פעם. הספונטניות היא מהם והלאה...

כשמודיעים מראש לא טוב

כשמפתיעים ספונטנית לא טוב? אז מה בדיוק צריכים לעשות כדי לרצות את הילדים ושלא יקטרו עלינו הסבים?

geni1

New member
מאז תקרית חנוכת הבית...../images/Emo150.gif

הם לא בקרו אצלנו-רק אנחנו אצלם. לפעמים הם מעירים הערות עוקצניות על כך - אבל מה אכפת לי - אם הם לא יודעים להתנהג יפה בבית של אחרים - שישארו בבית שלהם! אבל אני נורא מפחדת שכשיהיו לנו ילדים הם יבואו בלי התראה!

אצלי זה לא קורה...הם יודעים שהם

לא רצויים אצלי!!!!!!!!!!!!!!! אבל, בעבר, זה קרה.

מנורה

New member
מדוע זה קורה? האם את מגיעה אליהם

מספיק? האם את מזמינה אותם? האם את מתקשרת שאת רוצה לבוא? אני שואלת כי אין כאן רק צד אחד בכל מערכת יחסים יש שני צדדים ורק אם מדברים בפתיחות ואומרים מה מרגישים אם החמות מספיק חכמה תכבד את הבקשה שלך. אני אישית מעולם לא נפלתי על הכלות שלי בשביל זה קיים הטלפון. הקשר הטלפוני והפתיחות ביננו פותחים את הלב והדלת כך שגם אני רצויה אצלן וגם הם רצויים מאד מאד אצלנו. הכל מתחיל ונגמר בתקשורת טובה.

הלוואי והייתה מפתיעה אותי../images/Emo3.gif

חמותי לא תפתיע כי אני גרה בקומה שלישית וזה כבד עליה. לעומת זאת אמא שלי מפתיעה חופשי וזה תענוג גדול בשבילי. לא הבנתי מה רע? ההפתעה????????? או החמות????????? כי אם החמות אז יש לי רק דבר אחד להגיד: זה מגעיל מצידכן להגיד כך!!!!!! כי לקבל ולדרוש זה בסדר??????????????? זו צביעות וגועל מבחינתי!!!!!!!!

שש שבע

New member
יש לך טעות נויה,

את לא צריכה לצפות לכלום ולכן כל דבר קטן שתקבלי יראה לך דבר גדול, הכל ענין של רצון .וזויות ראיה.

geni1

New member
הם...

גרים רחוק מאיתנו ואין להם מכונית,ככה שגם הקטע הטכני מסובך... אבל זה ממש לא משנה - חמותי או חברה או כל אחד שהיה מתנהג כמו שהם התנהגו בחנוכת הבית - לא הייתי מזמינה אותו יותר אלינו הביתה.

אני יודעת שאצלך לא יהיה מצב נויצו'

שהם יפתיעו. וגם אצלך ג'ני אחרי מה שקרה. אבל אני אומרת זאת כי לא מזמן היה ויכוח מה מגיע מהחמות ומה דורשים מימנה אז לכל הפחות אפשר לכבד אותה ולהכניס אותה לראות את הנכדים גם אם היא באה בהפתעה!!!!!!!!!! בחייכן, מה זה הפתעה?????? אנחנו חיים בארה"ב?????? פה ישראל ולא צריך לשלוח מברק על כל ביקור.

geni1

New member
זה המינימום...

שיחת טלפון לפני שבאים,לא?! הרי יכול להיות שהיא תבוא בדיוק ברגע הכי לא מתאים, כשאתם מתכננים ללכת,או כשאת רוצה להשאר בבית לבד?

אז אותו דבר גם לגבי חברה וכאלה?

אני באופן עקרוני מצלצלת לכל מי שאני רוצה ללכת זה אופי כזה.

אני לא מסכימה!!

גם אם חמותי היתה האישה הכי מקסימה בעולם, לא הייתי רוצה שתבוא בהפתעה. הדבר שאני הכי שונאת זה שעושים את זה. אולי לא בא לי בדיוק לארח. אולי אני בדיוק נחה אולי אנחנו באמצע ארוחת ערב ולא הכנתי מספיק אוכל עבור כולם, כי לא ידעתי שיבואו. אולי הילדים לא מרגישים טוב/אנחנו צריכים בדיוק לצאת/יש לנו אורחים הכי טוב שמתקשרים לפני וזה מונע אי נעימויות.

שש שבע

New member
ואני החמות גם רוצה להגיב

טוב, אנחנו ממש לא הפתענו, והלכנו אולי פעם אחת לבקר, אבל לו הפתעתי והייתי מקבלת פני פוקר צוננים, או חיוך מעושה, אני מודיעה לכם חגיגית שלא הייתי באה שוב, גם אם היו מזמינים אותי עם הזמנה של חתונה, מה יש. לרמוז שצריך, וצריך. וצריך...זה אפשר ולקבל ביקור הפתעה לילד לא? אם אין כנות, כפרת עוונות אז לא צריך כלום, לא בא לה שאבקר שתגיד, ושלום אני הולכת, אבל שגם היא לא תבוא אלי, ברוגז, אף פעם, אבל גם שולם לא. מה יש? כשצריך את הסבתא ביביסיטר , זה בסדר, סבתא טובה לניגוב עכוזים אבל ביקור הפתעה שלה לא? אז סלאמאת.

למעלה