שאלת חלון מיוחד

Dfengshui

New member
שאלת חלון מיוחד

עדיין מוקדם עבורי, אבל זה חשוב לצורך התכנון של חלון היציאה לגינה. ראיתי באיזשהו מקום (לא זוכרת) חלון שזז על מסילה ולאחר הפתיחה שלו עושים משהו ואז כל החלון נפתח על ציר, כמו דלת. אני לא מוצאת שום דבר כזה
הכי קרוב שמצאתי זה חלון הרמוניקה של קליל. מישהו מכיר? יודע?

fireman

New member
אני חושב שאת מתכוונת לבלגי החדש של קליל

יכול לנוע על מסילה ולהיפתח כחלון כנף.

Dfengshui

New member
אני אבדוק שוב

האדריכלית שלי טוענת שבקליל אמרו לה שאין כזה חלון אצלם, אבל שווה בדיקה מחודשת. בינתיים ראיתי היום בלגי ברזל שמחולק ל 4 כנפיים וכל שתיים זזות ומתקפלות כמו הרמוניקה. נראה לא רע, אבל מאוד כבד. תודה

yrnkrn

New member
החלון מופיע בעמוד הראשי של אתר קליל...

ויש גם סרטון הדגמה. המוצר נקרא מג'יקליל.

Dfengshui

New member
ראיתי, תודה ../images/Emo13.gif

אני חושבת שבמג'יקליל כל כנף נפתחת על ציר בנפרד ואז אי אפשר לפתוח את כל הפתח לחלוטין. בכל מקרה - יכול להיות שזה יתאים, או הפטנט של ההרמוניקה. תודה

צימעס

New member
למה את רוצה כזה, בעצם?

נדמה לי שחלון שהוא גם הזזה וגם ציר, סובל מהחסרונות של שניהם (חסרון בידוד של ההזזה, בלי ייתרון בידוד של ציר).

yrnkrn

New member
מעניין איך קליל פתרו (או לא) את הנושא

מי שראה את המוצר מקרוב מוזמן לספר.

Dfengshui

New member
הסיבה

הסיבה היא שבתוכנית שלנו פינת האוכל לא ממש ענקית ואנחנו בשלב בחיים שהמשפחה גדלה (עוד מעט חברים, חתנים, נכדים
). המחשבה היא שתהיה אפשרות בארועים "הומי אדם" לפתוח את פינת האוכל אל המרפסת דרך חלון באורך של כ 3.80 מטר. אם נעשה חלון הזזה, אז חלק מהפתח יהיה חסום ע"י הכנפיים.

צימעס

New member
אה! עכשיו הבנתי!

ראיתי אצל מרווין דברים כאלה - "דלתות ציר". יש להם זוג דלתות ציר בלי משקוף באמצע.

צימעס

New member
ראיתי היום בקליל חלון מסילה+ציר

זה לא מה שיפתור לך את ענין הגינה, כי פתיחת הציר היא של חלק פנימי מהחלון, ככה שהמסגרת נשארת במקום. המטרה של זה (בנוסף להגדלת המכירות של קליל
) היא אפשרות נוחה לרחוץ את החלון בלי לפרק אותו מהמסילה. (טוב לבתים בהם מנקים חלונות אחת לשבוע. לא שלי.)

Dfengshui

New member
זה מה שרואים גם בסרט באתר שלהם.

זה לא מתאים לבעיה שלי.

Dfengshui

New member
יש חלון כזה מעץ?

למרות שעץ לא יהיה מוצלח כל כך, כי זה צד דרום, אבל אני פתוחה לכל רעיון. יש כזה חלון מעץ?

ophirn

New member
גליה אולי חלון/דלת של אקסטל כן יתאים לך../images/Emo140.gif

קיימת אפשרות לבצע חלון/דלת רום 475 מתוצרת אקסטל עם מנגנון לא זול הקרוי parralel slider המאפשר פתיחת חלון/דלת קיפ אך גם מאפשר הזזת כנף ככנף הזזה ע"ג כנף קבועה. אטימות המערכת מוכחת.כיום המערכות בשימוש במגדלי יוקרה בתל אביב. ... לחשוב שאם אין בקליל-אז אין וזהו..?!יש חברות אחרות עם מוצרים לא פחות טובים ואיכותיים... חלון זה בוצע גם במפעל טבע החדש בירושלים כמו בעוד פרויקטים רבים נוספים.

למעלה