שאלת חלון באמבטיה

happy

New member
שאלת חלון באמבטיה

יש לנו פתח באמבטיה של 1.5 מטר (רוחב) על 0.9 מטר ( אורך ). אין אפשרות לחלון כיס. איזה חלון היתם ממליצים לי לעשות

happy

New member
יש לי שאלה לגבי חלונות דריי קיפ

האם יש מגבלה של גודל של חלון? האם בחלון של 1.50 רוחב על 0.9 אורך יש בעיה שכל החלון יהיה מסוג דריי קיפ או שחיבים חלק מהחלון לקבע לחלון קבוע ואת מה שנשאר לדריי קיפ??

לגבי דריי קיפ

לי יש חלון דריי קיפ באמבטיה ואני מאוד מרוצה. אבל החלון שלי הוא ברוחב 80 ס"מ וזה די גדול לפתיחה הצידה. מבחינת הדריי קיפ לא נראה לי שיש בעיה ברוחב אבל מבחינת הפתיחה הצידה כן. אולי יותר מתאים לך לעשות פתיחה כלפי מטה פנימה כי אז ניתן אפילו להשכיב את החלון כדי לנקות. אבל לא ניתן לפתוח הצידה. אם את הולכת על דריי קיפ אז כדאי לחלק את החלון לשניים. 0.75 ס"מ דריי קיפ יהיה מעולה, אפשר לפתוח כנף על כנף לצד או דריי קיפ בלי בעיה. יותר מזה אין צורך. חבל.

happy

New member
נוח לתלות כביסה בכזה חלון../images/Emo35.gif

ברוחב של 0.75 זה נוח לתלות כביסה? זאת האמת השאלה שלי. ועוד שאלה בדריי קיפ החלון נפתח אלי לחלוטין ואז אפשר לנקות את החלון הקבוע?

לא הבנתי בדיוק את השאלה

מה זאת אומרת לתלות כבידה בכזה חלון? יש לך חבל כביסה מחוץ לחלון הזה? אז את חייבת דריי קיפ כי אז יש אפשרות של פתיחה מלאה הצידה. את החלון הקבוע לא נראה לי שאפשר לנקות כי יש רשת קבועה (אם את עושה רשת). אבל בטח ניתן להוציא את הרשת ואז לנקות את הקבוע.

happy

New member
השאלה אם פתח של 75 סמ

זה לא מעט מידי. כרגע יש לי חלון של 1 מטר אבל פתיחת כיס אז כל החלון נפתח וזה אחלה. בבית החדש ישאר פתח רק של 75 ס"מ לתלות כביסה. השאלה אם זה נוח. אני חשבתי עם חלון דריי קיפ של 1.5 מטר ואז כל ה1.5 מטר נפתחים לצד. אבל הבנתי שזה מאוד בעיתי. לכן אני שואלת אם זה נוח פתח של 75 סמ לתלית כביסה.

נדמה לי שיהיה נוח כי זה רוחב

סטנדרתי של דלת של חדר לדוגמא. אבל הכי טוב שתמדדי כרגע 0.75 ותראי אם יהיה נח. יכול להיות שזה יגביל אותך אם החבל הוא יותר רחב מזה. איך תגיעי לקצה של החבל? אני לא יודעת, הכי טוב לבדוק את זה בפועל - למדוד ולנסות לתלות רק דרך הפתח שנשאר.

למעלה