שאלת חזרה לקבע.

רק לב

New member
שאלת חזרה לקבע.

אולי תוכלו לעזור לי, מהו תהליך החזרה לקבע? שוב בק"ום, זריקות, חוגר, צילומים וכל זה או שלא עושים שוב את כל התהליך המתסכל הזה???? מישהו יודע...???

רק לב

New member
והתשובה היא כי כל יומיים מתקשרים אליי

מהצבא ומשגעים אותי לחזור לקבע, השתחררתי לפני 3 חודשים, כבר החלפתי 2 עבודות ואני עושה כרגע מועדפת, אני עדיין לא בטוחה שמצאתי את עצמי באזרחות אבל אני כבר לא יודעת... בכל זאת, מישהו יודע לענות לי....?

yehuda18

New member
שמעי

תצתרכי מן הסתם לעבור חיול מחדש בבקום, לקבל חוגר קבע.. לגבי החיסונים.. תלוי לפני כמה זמן קיבלת אותם, כי יש תוקף לכל חיסון והוא יעיל לפרק זמן מסויים. אם את אוהבת את התפקיד בקבע והאנשים סבבה ואין לך תוכניות מיוחדות באזרחות.. אז לכי על זה.

oleg_kh

New member
אל תעשי את זה.

מנסיון, אל. התהליך הוא כזה....אחרי שדואגים לך ביחידה וכל הפלאפלים חותמים על כל הניירות, ויש אישור במחשב לקבע, הולכים לשלישות ראשית ברמת גן, שם חותמים על חוזה עם הצבא (אל), מקבלים חוגר קבע ואישור לבסיס ציוד שאת אכן בקבע. נוסעים משם לבסיס ציוד בתל השומר,קונים בנקודות שמקבלים מדי א' חדשים ומגעילים... וזהו, מכרת את עצמך. המון בהצלחה.

רק לב

New member
תודה תודה אבל אני לא חושבת שאני הולכת על זה..

אני לא מתגעגעת במיוחד למסגרת הצבאית, כל השירות שלי בכיתי, סבלתי, היה לי רע, קרעתי את התחת שלי שם ואכלתי חרא מכולם, היחס היה מגעיל וכל כך חיכיתי לשחרור הזה ואני לא חושבת שאני רוצה לחזור לזה...

למעלה