שאלת חו"ל

Crivensss

New member
שאלת חו"ל

חברה טסה ללונדון [ומשאירה אותי ירוקה] ונשאלה השאלה אם שווה לקנות שם ספרים על פני כאן. זול יותר? אותו דבר? ואם כן, מה כדאי? ידוע לקהל הנכבד פה על משו משם ששווה לחשוק במיוחד? [לי יש לפחות 23 כבר ומלבדם קראתי עוד כמה] תודה

ויימס

New member
ובכן.

ובכן. את צריכה להחליט מראש כמה את מוכנה לשלם, ולבדוק האם חברה שלך מוכנה להסתובב בחנויות ולראות אם יש מבצעים או לא.

אוקטרין

New member
אוף

גם אני רוצה את העונה השניה של פרי ולורי. בכלל, מאז שהתחלתי לראות בלקאדר, אני חושב שהתאהבתי ביו לורי. אולי כדאי להתחיל לראות האוס.

ויימס

New member
כדאי מאוד, יו לורי מרנין ב"האוס".

ואני התאהבתי ברואן אטקינסון.

J e n i e

New member
מה שלדעתי שווה

זה חנויות יד שניה של ספרים, יש בלונדון המון וזה נורא כיף. אני קניתי כמה של פראצ'ט, את מדריך הטרמפיסט ועוד כל מיני ספרים בפעם הקודמת שהייתי שם, זה עולה בד"כ פאונד 1-2 לספר, תלוי באיכות. אבל זה באמת אם יש לה כח להסתובב ולחפש, כי זה לא תמיד ממוין ולא תמיד יש שם ספרים שלו, אני נהנית רק מהשיטוט בחנויות. גם אני טסה ללונדון :)

pix37

New member
ספרים רגילים אין טעם לקנות שם

היבוא לארץ סדיר וניתן להשיג כמעט את הכל במחירים סבירים הדומים מאוד למחירי חו"ל. התמונה שונה אם את רוצה משהו חדש מאוד (נת'יון בכריכה רכה, או דברים נדירים מאוד) שלא הצלחת להשיג בארץ. וכמו כתבו למעלה חנויות המשומשים הם אוצר שלם אבל הם ישתו את הזמן של החברה שלך ולכן לא תמיד כדאי לבזבז על זה טובה.

Crivensss

New member
איפה התגובה שכתבת??? אז שוב: תודה רבה!

כנראה באמת לא אבקש ממנה כי לא משתלם ומטריח. פיקס, מה זה נת'יון? NATION? והאוס בהחלט שווה.

למעלה