שאלת חוק

Bassman

New member
שאלת חוק

קודם כל, שלום. אני ארבל, אני בן19, וגר בפלורידה\ ודווקא סטרייט (אני לא באמת יודע את המושג הפוליטיקלי קורקט). המועדון היחידי שאני יכול להכנס אליו (מפאת הייותי אנדר אייג'ד), הוא מועדון, Well, הומואים. קשמיר, נמצא בפינת Forest hill ו Congress בווסט פאלם ביצ'. לא שזה רע, בעיקר בהתחשב בכך שהמסיבות מעולות (ויש גם הרבה בנות עם אופציות לשלישיה
), אבל שמתי לב שזה גם המועדון היחיד שאפשרי לעשן בו (יצא לי להיות באחרים עם פייק איי די שאינה בשימוש יותר). סתם מעניין אותי לדעת אם זה רק פה או שזה בכל רחבי הסטייטס

tommer28

New member
אנחנו ארופאים....

אסור פה לעשן גם, אבל אף אחד לא שם על זה, בעיקר לא במועדונים. תיכף יענו לך האמריקאים, קודם שיחזרו מהעבודה....

odedee

New member
"ברחבי הסטייטס" זה בוודאי לא.

פה בקליפורניה בכל מקום אסור לעשן, במיוחד אם הוא סגור. המקרים היחידים שמותר לעשן במועדון או פאב הם כשיש בו איזה חדר שחצי פתוח לרחוב ומופרד מהחלל של שאר המקום. למה רק לשם אתה יכול להכנס? לא בודקים תעודות? ואת ההערה על הבנות לא הבנתי. אם הן אוהבות בנות לא בטוח שהן יתענינו בך...

ro99

New member
פנטזיה סטרייטית נפוצה... ../images/Emo6.gif

גם אם הן אוהבות גברים בנוסף לכך, הסיכוי לא גדול. אצל נשים בי רבות (וזה כולל אותי) המשיכה לגברים והמשיכה לנשים היא נפרדת לחלוטין ורק המחשבה על שלישיה מעורבת מעוררת עוויתות וסיכוי גדול ל-Post Traumatic Stress Disorder.

Joni M

New member
Can't anywhere in NYC ../images/Emo15.gif

They have these large ashtrayes outside every club with a sign saying "Give your butt to Bloomberg" (The mayor) and people smoke outside. Everyone respects that

למעלה