שאלת חדר כושר !!!!

chicklop

New member
שאלת חדר כושר !!!!

האימון שלנו נמשך כשעתיים עד שעתיים וחצי שלוש פעמים בשבוע והשאלה היא - האם כדאי להתמקד כל פעם בקב´ שרירים אחת ואז לעבור לקב´ שרירים אחרת או שאין לזה חשיבות ??? שמענו דיעות לכאן ולכאן ונשמח לשמוע עוד דיעה !! המאמן בחדר הכושר שלנו טען כי עדיף מדי פעם לשנות את סדר התרגילים באימון!!

ronen222

New member
האימון שלכם ארוך ולא מועיל

לטעמי מי שעובד יותר משעה בכל אימון מבזבז זמן יקר שריר ואנרגיה ואם יש לך המון זמן והיפר אקטיביות תחלק את הזמן שעה בבקר בצהרים ובערב שעתיים וחצי בפעם אחת !!!!!!!! לא חבל גבר

MarakOf

New member
פחחחחחחחחחחחח !!!!! - לטעמך -

אם רק היית רואה את התוצאות - חוץ מזה כנראה שלך יש המוווון זמן פנוי ! לפצל אימון כזה - בלתי אפשרי מבחינתנו ( היי טק - YOU KNOW)

amitdd

New member
למה אתה מדבר בלשון רבים?

וחוץ מזה אימון של מעל שעה גג שעה ורבע של כח הוא ביזבוז זמן תקלוט אז זה

שינוי

לכל דבר יש מטרה בד"כ לא עושים שינויים ללא סיבה. נתחיל בזה שהאימון שלך ארוך מדי ונראה לי גם בעצימות לא נכונה (שעתיים וחצי ?!), אני מקווה שתאמץ את המלצותי כי כרגע אתה מבזבז זמן יקר ! לאימונים של 3 פעמים בשבוע הייתי ממליץ על עבודה של 3 קבוצות שרירים בכל אימון כאשר נעדיף להתחיל עם קבוצות שרירים גדולות ואח"כ קטנות, 9 סטים לקבוצת שרירים גדולה ו-6 סטים לקבוצה קטנה, 8-16 חזרות לכל סט, 60-90 שניות מנוחה בין סט לסט (עבוד עם שעון לזמני המנוחה), אימון של עד 60 דקות וכמובן עצימות גבוהה בהתאם למטרת האימון ומספר החזרות. שלב אירובי אחרי האימון של 30 דקות בעצימות בינונית. בהצלחה

MarakOf

New member
ירון , תודה על ההתייחסות אבל ..

האם תוכל לפרט קצת יותר - כמה זמן לדעתך יש להקצות עבור כל אימון ??? מה כוונתך בכותבך - " 3 קבוצות שרירים בכל אימון כאשר נעדיף להתחיל עם קבוצות שרירים גדולות ואח"כ קטנות, 9 סטים לקבוצת שרירים גדולה ו-6 סטים לקבוצה קטנה " - נודה לך אם תוכל לפרט קצת יותר . המרק(עוף)

למעלה