שאלת זיהוי פרק

שאלת זיהוי פרק

שלום לכולם רק עכשיו התחלתי לצפות בתוכנית הזו, אני עכשיו בפרק 3 בעונה הראשונה וכל הסדרה עוד לפני הקטע שגרם לי סופית להחליט לראות את הסדרה זה הקטע האדיר שהילד הקטן הזה בא לאמא ומשגע אותה עם Mom. mom mom mom mom. mommy mommy....... ואתם יודעים את ההמשך השאלה שלי היא מאיזה עונה ומאיזה פרק זה ? מישהו זוכר ? תודה וסופש נעים!!

dsol

New member
עונה 5 פרק 1_../images/Emo189.gif

או פשוט.. הפרק הראשון של העונה החדשה (הנוכחית) אני רושם את זה כי בחלק מהמקומות היא נקראת עונה 6 אז שתדע פשוט שהפרק הראשון של העונה הכי חדשה שיש

את האמת שזה:

mom mom mom mommy mommy mommy mama mama ma ma what??!!? hi *צחוק מרושע ומשוקסס* אחר כך יש את הקטע של EVERYTIME MY DAUGHTER OPEN HER MOUTH I JUST WANNA PUNCH HER IN THE FACE וזורקים ביצים על מג אחרי זה לואיס דופקת את הראש של סטואי הנסגד במייבש. אחרי זה פיטר הולך לרופא ומוריד את המכנס. אחרי זה סטואי צועק GET BACK HER AND LOVEME אני אובססיבית לסטואי.

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח וואי!! הרגת אותי תכננתי לראות את הפרק באופן כרונולוגי, אני עכשיו בפרק 4 בעונה הראשונה אז לחכות עד שאני אגיע לפרק המיוחל, אבל אחרי כל ההקדמה אני חושב שאני אעשה ביקור בעונה החמישית, אני לא יכול להתאפק כבר!!!

למעלה