שאלת התרמיל...

eyal zil1

New member
שאלת התרמיל...

היי! אני מעוניין לקנות תרמיל טיולים לקראת שביל ישראל, שאני מתכוון לעשות בסוף השנה עם חברים. רציתי לשאול: איזה סוג תרמיל כדאי לקנות? כמה להשקיע? ובעיקר, על מה להקפיד כשאני קונה אותו? (מה חיוני שיהיה בתיק, תכונות חוזק וכו') ואם אני כבר שואל, אני אנצל את ההודעה ואשאל את אותן שאלות לגבי נעליים. תודה רבה! איל

DGIL74

New member
שביל ישראל

שלום אייל שביל ישראל הוא אחד הטרקים הקשים שאני מכיר ארוך מאוד, משופע ותנאי קרקע תובעניים ומשתנים (סלעים דרדרת ובוץ וכו') עליך להביא בחשבון מקום רב בתרמיל לאוכל ולמים (אלא עם אתם מתכוונים להטמין בשטח או להיעזר בתמיכה מבחוץ). גם לגבי התרמיל וגם לגבי הנעליים עליך לבדוק את משקלי הקומפורט להם הם מותאמים. לא בהכרח התרמיל הקל והיקר ביותר יהיה המתאים ביותר. שים דגש על חוזקה ויציבותה של מערכת הגב ועל התאמה מקסימלית לאורך הגב- לא בהכרח לגובהך.(אתה יכול להיות גבוה מאוד עם גב יחסית קצר). תרמיל שק טוב יחלק את המשקל כך שרוב המשא יוטל על עצמות האגן ולא על הכתפיים. בעונה זו הייתי הולך על נעלים אטומות למים, בעלות סולייה וגפה קשות. מה לעשות שבחנות הן לא תמיד נוחות
בשטח יתרון. בקשר למחיר .. שוב לא תמיד יקר יותר זה טוב יותר.. לך על המתאים לך ביותר בקטגוריה שלך (טרקינג) בד"כ יקר יותר זה טוב יותר..אבל לא תמיד.. אל תוותר על מדרסים וגרביים טובות ואל תתבייש לחשוב על מקלות הליכה (אם יש מקום בתקציב) אם אתה מטייל הרבה רוב הסיכויים שתמשיך להינות ממוצרים איכותיים לאורך זמן. תהנה... נ.ב. אני נוהג לדפן את התרמיל מבפנים בשקית זבל גדולה ועבה נדד מים. רוב התרמילים כבר מוגנים אבל ...תפרים קרעים קטנים לך תדע..

למעלה