שאלת התאמה...

uvdude

New member
QA

תשמע, בתור אחד שעובד בתחום, אני די בטוח שאם תלך לכיוון של QA אתה בהחלט עלול למצוא מה שאתה מחפש. בQA אין לרוב עבודת תכנות, אבל זה עדיין בתחום העיסוק שלך - מדעי המחשב. ואני גם אומר לך שמההכרה שלי את תחום הQA, יש ביקוש גדול לאנשי QA שהם בעלי תואר במדעי המחשב, אתה יכול להבין לבד למה קיים חוסר כזה.

ELIELI22

New member
אפשר להרוויח די טוב .

אני התחלתי בעבר בסכום זעום ללא נסיון ותואר ב 6000 ועברתי מהר ל8500 (אחר כך התקדמתי עם תחום אחר ומקצוע אחר) . אחרים הרוויחו 12 , אחרים 14 אני מכיר כאלו שעשו 18 וכאלו שעברו את ה20 , זה תחום רחב מאד . תלוי מה אתה עושה , בדיקות אוטומטיות בגדול מכניס יותר , בדיקות עומסים מכניס יותר, התמחות בתחום ספציפי מכניסה עוד ועוד כסף לכיס!

mole116

New member
יש לנו קורס כזה

אוטומאטים ושפות פורמליות (זה קשור לבדיקות אוטומטיות?) בדיקות עומסים נשמע מעניין מה זה?

ELIELI22

New member
לא קשור .

זה קורס אחד מהעניינים ביותר בתואר לטעמי , (בפתוחה הוא קורס חובה) . לא קשור לבדיקות אוטומטיות יותר קשור למודלים בסיסים . בהצלחה!

vinney

Well-known member
QA זה תחום בפני עצמו שמאוד מתפתח

אני עוסק בתחום הזה הרבה מאוד, בין אם כחלק מהעבודה שלי, ובין אם כחלק מפרוייקטים צדדיים שאני עושה, ויש בתחום הזה הרבה מאוד בשר לקידום והתמקצעות. הכל שאלה של איך אתה רואה את עצמך, ומוכר את עצמך למעסיקים. איש QA טוב באמצע קריירה כבר יהיה יועץ בכיר בכמה מקומות שכל אחד ישלם לו משכורת של משרה מלאה.

mole116

New member
נשמע מעניין

אתה יכול להסביר לי בדיוק מה זה כל הנושא הזה של QA כי בגדול אני לא ממש יודע מה זה...

vinney

Well-known member
אתה יכול לבדוק בארכיון ושאלות

נפוצות של הפורום השכן (מס' 936) שמתעסק בQA ובקרת איכות תוכנה.

galina30

New member
יש מלא

רק תיכנס ללוחות הדרושים תחת "מדעי מחשב" או "מחשבים" ותראה רשת רחבה של תחומים בתוך המכשיר האחד הזה והכל כך מופלא.... תיכנס תראה - לינק

למעלה