שאלת השבוע

zataomm

New member
שאלת השבוע

מה דעתכם על הקאג´יבה אלפנט (כמדומני שלאחד מחברי הפורום יש אחד, אשמח לשמוע את דעתו)? לאיזה אופנועים אפשר להשוות אותו: dr big, africa twin, super tenenre וכו´? איך הוא בהשוואה אליהם? מה יכולות השטח שלו (לכל המתחכמים אני לא מתכוון למסלולי מוטוקרוס ודומיהם)? מה מחירו? (במוטו לא מצויין מחיר), איך הסחירות שלו? אמינות? מי מטפל בו בארץ? ועוד ועוד אשמח לקבל תשובות שונות ומגוונות. בתודה מראש יחזקאל

zataomm

New member
בחיפושיי אחרי מידע

על הקאג´יבה אלפנט הגעתי לאתר שאומנם כתוב בגרמנית אך יש לו מוזיקה טובה. גלשו ותהנו

zataomm

New member
משום מה

הלינק שנתתי לא מוביל לאתר הנכון (הגרמנים האלו לא מספיק מה שהם עשו לו כבר?!), אני אנסה משהו אחר

Miss Mor

New member
../images/Emo41.gif יוהוווווווווווו ../images/Emo41.gif

אני מגיעה איתו לריצפה!!!!!!!!! אני מגיעה איתו לריצפה
וזה אומר שגם אני אשמח לשמוע Miss Mor שלא היה לה נסיון טוב עם קאג´יבות

Miss Mor

New member
אז ככה...

קראתי את המאמר ש- DMX המליץ למי שמעוניין זה בכתובת הזו http://www.ducati.co.il/test.php3 ושם כמובן לוקח האלפנט (די ברור, אתר של דוקאטי...) ועושה רושם שהוא הכי מתאים לי כי הוא הכי נמוך, הכי קל, בלי ויברציות במהירות גבוהה ועוד יתרונות בולטים נוספים... השאלה הנשאלת היא האם יש להם שוק בארץ ואיך המחירים האם יודעים לטפל פה באופנועים איטלקים ועוד אחת אחרונה....
האם זה בכלל מומלץ לי או שיש אופנוע אחר שעדיף עליו Miss Mor שעדיין בשלב ההתלבטות

ספייק ®

New member
מתלבטת בין מה למה?

יש איזשהו "ליין" מסוים שנדלקת עליו? - ספורט, תיור, קאסטום, דו"ש, שטח, פאנדו"ש? ספייק, מנסה להיות לעזר.

ספייק ®

New member
פאנדו"ש זה ....

פאנדו"ש זה כעקרון אופנוע כביש נטו אבל בצורה של אופנוע דו"ש - עם הישיבה הנוחה והזקופה שלו. לדוגמא: KLE טראנסאלפ אלפנט TDM FreeWind סופר-טנרה וכד´ ספייק, אוהב פאנדו"שים מושבע ... ול-א לשטח!!

ספייק ®

New member
אגב, הפאנדו"ש ...

זה כינוי ישראלי בלבד. השם הבינלאומי שלו זה ´Street-Bikes´ בדרך כלל. ספייק, מבהיר ענייינים.

alfred

New member
טעות. ב.מ.וו. טבעו את המונח המקורי.

שנקרא FUNDURO ב94´, עם הצגתו של הF650...בדוק בחוברות היצרן.

Miss Mor

New member
ספייקי, מה יהייה? אתה לא עוקב...

אני רוצה פאנדו"ש כמו שאתה קורא להם... ועדיין לא יודעת מה בדיוק הבעיה שאני לא מגיעה לריצפה עם רוב האופנועים האפשרויות הם: 1. לחזור ל- XT 600 (היה לי כבר רומן עם אחד כזה)
2. אלפנט 3. DR 600 או 650 4. פתוחה להצעות נוספות
* וחשוב מאוד שיהייה גדול, חזק, חתיך ושרמנטי
Miss Mor

Easy_Rider

New member
או שאת לא מבינה, או שאת לא יודעת...

אף אחד מהאופנועים שהזכרת הוא לא פאןדו"ש. כולם דו"שים לכל דבר ועניין. DR זה דו"ש XT זה דו"ש וכן, גם אלפנט זה דו"ש !!! אפילו R1150GS זה דו"ש ... (ענק !)

Miss Mor

New member
בגלל זה אמרתי

כמו שספייקי קורא להם... קרא את ההודעה שלו ואז תבין

Easy_Rider

New member
לא הבנתי... הסבר בבקשה

וספייק ע"פ הכרותי עימו יודע טוב מאד את ההבדל בין דו"ש לפאןדו"ש.

zataomm

New member
למיס מור

אניגם קראתי את המאמר הנ"ל ונתתי לו את המשקל הראוי אך חוץ מזה שוטטתי באינטרנט בעוד מספר אתרים וקראתי עוד כמה מאמרים ושאלתי חברים וכו´ וכו´ נראה לי שאנחנו מחפשים לפחות ברמת הכיוון הכללי את אותו אופנוע, אשמח לחלוק איתך את רשמיי, אך השבת בפתח ואני צריך לסגור. אז או שתצרי איתי קשר במייל או דרך הפורום. יחזקאל נ.ב. אין לי אייסיקיו

Miss Mor

New member
מר Zataomm

ראשית שבת שלום
שנית, אנחנו כניראה באותו הכיוון של הפאנדו"ש אשמח לשוחח איתך. המייל שלי [email protected]
Muss Mor

dmx_must_fly

New member
טוב לכל השואלים והמתעניינים

האלפנט הוא קג´יבה עם מנוע הdesmodue של דוקאטי. תצורת מנוע זאת מתחרה עד היום בסופרבייק. מנוע הדוקאטי הוא מאוד אמין ומהנה. ולשאלה האים יודעים לטפל בו בארץ התשובה היא כן. אבל עם הסתייגות מסויימת. המוסך הכי מיקצועי לאיטלקיים הוא לצערי כוח אופנועים בפ"ת. אין בעיה לעשות טיפולים לבד. המנוע האיטלקי מתוכנן בצורה גאונית. יש גישה להכול. ואני מתכוון הכל. רק את הכיוון שסתומים צריך לעשות אך ורק אצל כוח אופנועים. מערכת הדזמו מאוד יחודית ומי שלא מכיר אותה טוב יגרום נזק למנוע. חלקים לטיפולים אין בעיה. יש תמיד. ותמיד אפשר להזמין דרך האינטרנט או חבר שמטייל בחו"ל. האופנוע הזה רק לידיעה כללית ניצח את הפריז דאקר בתחילת שנות ה90 אז יש לו יכולות שטח מוכחות. על הכביש אין לו מתחרים בקטגוריה של ה FUNDURO מבחינת שילדה ומנוע. לאחר הטיול היום אני גם יכול להגיד מניסיון שהאופנוע פשוט שטול בשביל. יש לו המון כוח בטורים נמוכים ומומנט ללא הכרה ב 2000 סל"ד. אני מאוד מרוצה ממנו ומאוד נהנה ממנו. מחירון אין. ה750 נימכר באזור ה 20K מ94 תלוי במצב הכלי ובתוספות. ה900 מאותו שנתון נמכר באזור ה26K גם כן תלוי במצבו ובתוספות. אם אתה מתכוון לנוע אך ורק על הכביש לך על ה900. הוא מצוייד במיטלים הפוכים בפרונט ובדיסק כפול. אם כל ההתאמה של הפרונט לכביש על חשבון השטח הוא לקח בגדול את האפריקה והסופר טנרה בשטח. אם יש לך עוד שאלות על האלפנט אני אשמח לענות

robin hood

New member
אופנוע טוב???

אני לא יודע על מה אתה מדבר או שכתבת את מה שרשום כאן מתוך שינה. זה חרא של אופנוע והוא עושה בעיות בלי סוף,לא היה לי אחד כזה ולא יהיה לי.מה שאני אומר לך בא מנסיון של כמה מסכנים שקנו אותו בגלל שהם התרשמו מצורתו החיצונית בזמנו.אם האופנוע היה אמין היית רואה את כל הכלים או לפחות את רובם עדיין נוסעים. למי יש כח לחכות לאנשים שיביאו חלקים מחו"ל ??אולי לך יש את האמצעים. אתה שם לב איזה עצות אתה נותן? אם מחר ילך למישהו חלק בהפתעה...לך חפש מי נוסע לחו"ל ולחכות עד שיחזור. אתה שם לב לשטות של :יש רק מוסך אחד...זאת אומרת רק מי שגר בפ"ת שווה לו לקנות ת´קקמייקה הזה. תנחת קצת,יכול להיות שאתה אוהב קג´בה (אין לי מושג למה) אבל אל תפיל אנשים שלא מבינים לבור של הוצאות ובעיות אחזקה. ביי

למעלה