שאלת השבוע:

מה?

אין לברוס דיקינסון אלבום שנקרא טרייב אוף גיפסיס... אתה טועה, זה סקאנוורק ואקסידנט אוף ברף...

LittleJAck

New member
שאלת השבוע:

שאלה לא קלה שתזכה את העונה תשובה מלאה בדיסק חדש של IRON MAIDEN איזה גיטריסט פרש מIRON MAIDEN בתחילת שנות ה90 ואיזה להקה הוא הקים ומה היה בהמשך גורלו? תשובות אך ורק בשירשור זה והעונה את התשובה הכי מלאה יזכה. השם יוכרז בסוף התוכנית.

berale25

New member
תשובה

ברוס דיקנסון הקליט אלבום סולו ב 1990 (TATTOOED MILLLIONAIRE) וחזר ללהקה ב 1999 ביחד עם אדריאן

berale25

New member
...

אדריאן ניגן ביחד עם ברוס באלבום סולו שלו וה חזרו ביחד לאיירון ב 99

veetee

New member
תשובה יותר מפורטת

אדריאן סמית פרש לפני האלבום Fear of the dark כדי להקים את Psycho Motel והוציא עימה שני אלבומים: welcome to the world psycho motel אחרי זה הוא חזר למיידן לאלבום Brave New World

תשובה לשאלה

אדריאן סמית פרש ממיידן לפני האלבום "פיר אוף דה דארק" בכדי להקים את הלהקה "Psycho Motel" והוציא עימה שני אלבומים; "welcome to the world" ו "Psycho motel". אך לאחר שקררירת הסולו שלו לא הלכה כ"כ, הוא ניגן יחד עם ברוס דיקינסון באלבומי הסולו שלו - אך גם ללא הצלחה מרובה. לבסוף בשנת 1999 שניהם חזרו למיידן, לסיבוב ההופעות של Ed Haunter. וכמו כן, הם בלהקה עד היום והספיקו להוציא שני אלבומים עיה מאז Brave new world ו dance of deat

veetee

New member
התשובה!

אדריאן סמית' הקים את leather warriors אחרי שפרש בתחילת שנות התשעים! (וזאת בתוספת לתושבה הקודמת שלי)

berale25

New member
הנה!!

BRUCE DICKINSON (Spring 1997 - Feb 1999) - playing guitar together with his former IRON MAIDEN mate. Released two albums, ACCIDENT OF BIRTH

veetee

New member
ההרכב שלו נקרא גם לפעמים ASaP

אז זה נראה לי זה. היה לו גם את Urchin, Evil Ways אבל הם היו הרבה לפני זה. וזה הכל, לא היו לו עוד

paradoxile

New member
תשובה

ADREIAN SMITH שהקים את ADRIAN SMITH PROJECT וב99 חזר לאיירון מיידן

veetee

New member
טוב טוב טוב

אז הבנתי שגם היה לו אולי הרכב בשם UNTOUCHABLES משנת 92 או משהו כזה. יכול להיות?

לא נראה לי, אבל אולי

באמצע שנות שתשעים הצטרף אל הלקה הסולן בלייז בלי, הוא היה עימם בשני אלבומים X Factor ו Virtual XI כמו כן, הוא הוציא עימם את הסינגל Virus בכדי לקדם את אלבום הלהיטים Best of the Beast אחרי מספר סיבובי הופעות (כולל בישראל) ןהאלבום Virtual XI הוא עזב את מיידן בכדי להקים את Blaze, עימה הוציא שלושה אלבומים; Tenth Dimension, Silison Messiah ו As live as it gets הכולל מספר שירים של מיידן. אך לא נראה לי שזו כוונתכם מכיוון שהוא לא היה הגיטריסט... אך שווא לנסות

למעלה