למה לצעוק בקולי????
מה אני נראה לכם עז? תפטרו מהעז ותדלקו בפז. בכל אופן אני חושב אישית שלא מתאים להן לנגן על כלים, השאלה מה זה יוסיף להן.? שהם יהיו שונות משאר הלהקות? לא חושב יש להקות כמו באסטד, Mroom5 שנשענות על הקונספט, בהצלחה יתרה האומנם, אבל שמדובר בעיקר בבנות, אז יהיה מוזר לראות פתאום בנות (שעד עכשיו רקדו ופזזו לקלות שירים,) עם גיטארות ותופים, יכול להיות שזה יפתח להן אמביציות גדולות לעתיד, סגנון מוזיקלי, יתחילו לכתוב גם לחנים בעצמן, אך מספיק שהן מפגינות את היכולות המדהימות שלהן בשירה. חוץ מי זה כיום, רוב להקות הפופ כבר מעדיפים להופיע בפליבק מוסיקאלי, כלומר שמוזיקה כבר מוכנה מראש, רק צריך להכניס את הווליץ(קול), כך שבעצם נראה בקדמת הבמה את מי ששר, כל אייטם פופלרי כזה או אחר יכול לעלות לבמה מבלי שלהקה תלווה אותו\ם, למשל במצעד השירים של הלהקות הצבאיות ששודר ביום שלישי האחרון.. ככה זה.. בכל אופן שישארו כמו שהן. וחזרתי לשמוע אותם כמו ששתם לב.. עולם המוזיקה שלנו כבר מתפתח לשואוביז רצחני, שלפעמים אין ברירה אלה לעבוד לפי המתכונת שהוא דורש. בשביל לשבור מוסכמות צריך קודם להוכיח, במקרה שלהן אני לא אדבר דברים שאני לא יודע, אבל אם לא ראיתי אף אחת מהן מופיע עם גיטרה בהופעות אז כנראה שאצטרך לשמוע משיהי מהן מנגנת ושרה תוך כדי ואז אחליט...