שאלת השבוע

sapir aloud555

New member
שאלת השבוע../images/Emo88.gif

בוקר טוף לכולם, [אם אפשר צהריים טובים!] והנה שאלת השבוע [למרות שהשבוע כבר כמעט נגמר..
]: האם אתם חושבים שגירלס אלאוד צריכות לנגן את השירים שלהן? אני אגיד לכן למה בחרתי בשאלה זו כשאלת השבוע,--כי נתקלתי בה המון! [חיה ורם אתם גם יודעים...] אענה את התשובה שלי הודעה הבאה, וגם אתם, תענו!

sapir aloud555

New member
התשובה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

[ותקראו הכל.. בבקשה
] אז ככה, התשובה שלי- כן. למה? כי זה יהיה יפה וחדש, ואם הן ינגנו את השירים אז לא יעשו השוואות בין להקות הבנות האחרות שקיימות בשטח. [אולי כן, אבל לא יוכלו להתווכח שזה שונה.] וגם בגלל שכמעט כל שיר שלהן מלווה בגיטרות באס/חשמליות ותופים רועשים זה דיי יתאים להן, אני חושבת שזה יראה מגניב! כמעט כל מי ששאל אותי את השאלה הזו ואמרתי לו שלא, אז הוא אמר שיהיה מתאים להן לנגן.. ואם ניקח את השאלה הזו לדמיון המפותח שלי אז ככה זה יראה: שריל תנגן בתופים, אבל יהיה לה רמקול כי היא גם שרה [דה...] ניקולה תנגן בגיטרת באס [
] ואוו זה יהיה מוזר ומגניב.. מאוד מתאים לאופי שלה! [גם לה יהיה רמקול.. פפפפפ אני לא מחדשת, כולן שרות..] קימברלי תהיה הJD, יהיה לה תאפקטים של האלקטרוני, זה יהיה מזה COOL.. שרה תנגן בגיטרה חשמלית, למרות שזה לא מתאים לאופי שלה, אבל לפי איך שהיא "התחרפנה" בקליפ של SOTU אני חושבת שאם היא תזיז ככה את הראש ותנגן יחד בגיטרה חשמלית זה יהיה ממש מגניבבבבבב.... ורק נאדין לטעמי תהיה ללא כלי מוזיקה, היא תהיה מעיין סולנית, רק עם הרמקול כי אני חושבת שזה יהיה קשה לאמץ את הקול שלה ולנגן יחד עם זה [כי בSOTU היא הגיעה לטון נורא גבוהה..] ושחכתי לפרט, לכולן יהיה רמקול ליד, כי כולן שרות בצורה שווה גם מי שתנגן וגם מי שלא. חיחיחי.. אשמח לראות את התשובה שלכם, [אתם לא חייבים לפרט כמו שאני עשיתי.]

inbal287

New member
התשובה שלי...

גם אני חושבת שהן צריכות לנגן....השאלה היא אם הן יודעות בכלל....בעצם, אני לא בטוחה אם הן צריכות לנגן כי זה נורא קשה גם לנגן וגם לשיר <מנסיון....אני גם מנגנת על גיטרה חשמלית/רגילה וגם שרה ונורא קשה לשיר יחד כי שני הדברים דורשים ריכוז גבוה במיוחד!>....אז בקיצור, אני לא יודעת מה הן צריכות לעשות, אם הן ינגנו וזה לא יפגע ביכולות הווקאליות שלהן- סבבה.....ואם זה ההפך, עדיף שימשיכו לשיר ושאחרים ינגנו!

sapir aloud555

New member
צודקת..

אבל אמרתי שאני מדמיינת את זה.. מאיפה לי אם הן יודעות לנגן.. [חחח נזכרתי עכשיו בעיתון TOTP ששמו אותן עם גיטרות ותופים וחלילים חחחחחחחח ואז כתוב "צעק בקול רם"! <ז"א - שאווט אלאוד!] חחחחחחחחחחח... ואיי איזה כיף לך שאת מנגנת.. אני מתה לנגן על גיטרה חשמלית!!! וכן, כתבתי שיהיה קשה לשיר ולנגן.. [בדוגמא עם נאדין..]

ramoni

New member
למה לצעוק בקולי????

מה אני נראה לכם עז? תפטרו מהעז ותדלקו בפז. בכל אופן אני חושב אישית שלא מתאים להן לנגן על כלים, השאלה מה זה יוסיף להן.? שהם יהיו שונות משאר הלהקות? לא חושב יש להקות כמו באסטד, Mroom5 שנשענות על הקונספט, בהצלחה יתרה האומנם, אבל שמדובר בעיקר בבנות, אז יהיה מוזר לראות פתאום בנות (שעד עכשיו רקדו ופזזו לקלות שירים,) עם גיטארות ותופים, יכול להיות שזה יפתח להן אמביציות גדולות לעתיד, סגנון מוזיקלי, יתחילו לכתוב גם לחנים בעצמן, אך מספיק שהן מפגינות את היכולות המדהימות שלהן בשירה. חוץ מי זה כיום, רוב להקות הפופ כבר מעדיפים להופיע בפליבק מוסיקאלי, כלומר שמוזיקה כבר מוכנה מראש, רק צריך להכניס את הווליץ(קול), כך שבעצם נראה בקדמת הבמה את מי ששר, כל אייטם פופלרי כזה או אחר יכול לעלות לבמה מבלי שלהקה תלווה אותו\ם, למשל במצעד השירים של הלהקות הצבאיות ששודר ביום שלישי האחרון.. ככה זה.. בכל אופן שישארו כמו שהן. וחזרתי לשמוע אותם כמו ששתם לב.. עולם המוזיקה שלנו כבר מתפתח לשואוביז רצחני, שלפעמים אין ברירה אלה לעבוד לפי המתכונת שהוא דורש. בשביל לשבור מוסכמות צריך קודם להוכיח, במקרה שלהן אני לא אדבר דברים שאני לא יודע, אבל אם לא ראיתי אף אחת מהן מופיע עם גיטרה בהופעות אז כנראה שאצטרך לשמוע משיהי מהן מנגנת ושרה תוך כדי ואז אחליט...

sapir aloud555

New member
בסדר בסדר

אבל אתה בעצמך אמרת לי שיהיה מתאים להן להיות להקת נגנים! [נגניות..
] תראה אפילו בהודעה של השאלה הוספתי אותך... וכן חזרת לשמוע אותן? נעשה לך מסיבה! OK? מי אמר שמכריחים אותך לשמוע אותן? [כן אני יודעת אני יודעת אבל אני לוקחת הרבה דברים ברצינות רבה!] ואמרתי שזה לא ישנה לי מה הן יעשו, ינגנו או לא הן בשבילי ישארו NO 1 כי אצלי זה כבר אובססיה..

ramoni

New member
יפה בדיוק על זה כתבתי כרגע בטופיק

שפתחתי למעטה

sapir aloud555

New member
OK

אני לא צפיוה נכון? לרגע אחד אני אומרת לך שאני שונאת ציניות לפעמים כן, ולפעמים אני לוקחת כמעט הכלללללל ברצינות ולפעמים הכל לאאאאאאאא.. צצצצצצצצ אני מוזרה... לא?

H E L L O111

New member
התשובה שלי ../images/Emo8.gif

אני גם חושב שיהיה יפה אם הן ינגנו את השירים שלהן, אהבתי את נקודת המבט שלך אם זה באמת יראה ככה, באמת מתאים לשריל לנגן בתופים וכל הדוגמאות האחרות שנתנת. אבל גם ענבל צודקת אולי הן לא יודעות, ואם כן, לא בטוח שכולן יודעות. שאלה יפה, אני עדיין לא נתקלתי בה אבל אם את אומרת זה באמת שאלה טובה.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif כן !!!

כי השירים שלהם הם פופ אבל יש בהם רוק ואם הן היו מנגנות זה היה יכול להיות יותר יפה !!!

EdenLovesMartin

New member
לדעתי, הן צריכות לנגן את השירים

שלהן. בכלל, תמיד חשבתי שכולם צריכים לנגן את השירים שלהם. מישהי מהן יודעת לנגן על כלי נגינה כלשהו?

sapir aloud555

New member
חיחיחי..

אני לא ממש יודעת אבל אמרתי שבעיתון של TOTP האמת שמו אותן עם גיטרות וכל זה.. חבל אולי הן יודעות לנגן, ואולי לא, אבל מיצידי שיעשו מה שטוב להן אני אוהב אותן [ואת המוזיקה שלהן] בכל דרך אפשרית כי זו כבר אובסיסיביות...

למעלה