שאלת השאלות!

dweck2k

New member
שאלת השאלות!

אז מה אתם עשיתם היום בשביל לקדם את "עוגות גבינה" ברדיו?!? האם: 1. התקשרתם לתחנות והצקתם? 2. ביקשתם את השיר ב-102fm.co.il? 3. שלחתם מיילים לגלגל"צ עם בקשה? 4. דיברתם עם רשת ג' וביקשתם את השיר? 5. הצקתם לרדיו האזורי שלכם? 6. דרשתם אותו ברדיו בית ספר? 7. סיפרתם לכולם שהסינגל יצא ושאתם אוהבים את השיר? 8. האם? האם!?!? האם?!?!!?!? 22.6 - הופעה עם יוסלס ID - מקווים שכולכם תהיו שם ותדעו את המילים של השיר! דוויק

ליעתע

New member
אולי פשוט

נצעד ברחובות ונזמר את השיר בקולי קולות? לא אה? :) לא אהיה. אבל יודעת את המילים:) [לכי לישון כבר!!!!!!]

black rock star

New member
7 ../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif

סיפרתי לכולם שהסינגל יצא ואני אוהבת את השיר. + לא הפסקתי להשמיע אותו לכל העולם ואחותו ועכשיו הוא לא יוצא לאף אחד מהראש ^^

Xx MaayaN xX

New member
איזה מעיין? מעיין אני? O:

אם כן אז אני לא באה להופעה שלהם! אני הולכת להופעה של אינסומניה ואחרי זה להופעה של koX שזה ממש קרוב לשם אז אני אוכל לבוא לראות אותך... אבל אני לא ניכנסת להופעה >< אם בכלל התכוונת אליי XD

אלייך,אלייך.../images/Emo99.gif

זה שאנחנו נפגשות אני יודעת
אבל את חייבת לבוא להופעה נו];

Xx MaayaN xX

New member
מצטערת! ישלי כרטיס חינם לkoX אני לא אלך?! D:

וזה גם תהיה הופעה מגניבהה

בטח,הכל פרוטקציות../images/Emo3.gif

דוד שלי הוא מס' 1 בליכוד.. רוצה כניסה חינם לכנסת או משהו?
... XDDDDDDDD אני רוצה לבוא להופעה של koX
אולי נבריז לביט ויוסלס ונבוא לאח שלך?

נו אחרי נתניהו והשני..איך קוראים לו..?

בעלה של הזאתי שנראית כמו תוכי
. לא משנה נו
משה כחלוןD:.

אמ..

סיפרתי לכולם שהסינגל יצא ושאני מתה עליו ועכשיו גם הם מתים עליו...=]] וחוץ מזה אני מפרסמת את ההופעה ב22.6

אמממ

1. התקשרתם לתחנות והצקתם? לא 2. ביקשתם את השיר ב-102fm.co.il? לא 3. שלחתם מיילים לגלגל"צ עם בקשה? לא 4. דיברתם עם רשת ג' וביקשתם את השיר? 5. הצקתם לרדיו האזורי שלכם? לא 6. דרשתם אותו ברדיו בית ספר? לא 7. סיפרתם לכולם שהסינגל יצא ושאתם אוהבים את השיר? זה כן D: 8. האם? האם!?!? האם?!?!!?!? חחח D: מקווה שעזרתי

למעלה