שאלת השאלות

• פותח הנושא sapid
  • פורסם בתאריך

sapid

New member
שאלת השאלות

מה אתן חושבות על בליעת זרע והאם מישהי בלעה?

talushy

New member
בלעתי.

אין לזה טעם, אין לזה ריח, אין לזה צבע. זה צמיגי מגעיל כזה שגורם לי להבחילה קטנה. אם את אוהבת את זה, בכיף. אם לא... לא יקרה כלום את תדלגי על הפעולה הזו.

Zoharrr

New member
בידיוק זה...אגב לגביי בליעה...

אתמול הפרטנר ביקש שאני אשמור את זה בפה ואנשק אותו,אוי כמה שהוא נגעל!!!! חחחח

../images/Emo6.gif

וואלה, אם זאת באמת שאלת השאלות

בעינין הבליעה

ראשית ברצוני לציין כי לנו הגברים אין את האופציה של לבלוע או לא לבלוע בזמן הצלילה ובנוסף לא תמיד יודע הצוללן לאן הוא צולל האים לכינרת? לים המוות או שמה לא עלנו חמסה חמסה חמסה טפו טופ טופ לקישון חס וחלילה! הצוללן תמיד בולע!!! ובנימ אישית אני לא מוצא את הטעם כ"כ דוחה (שלי לפחות)וכשיש בקשה לשפיכה בפה לרוב אני מבקש "סנובול" . וממש לא מתנגד ל"לאוובול"

אממ..

לפי מה שהבנתי רוב הגברים די אוהבים את זה.. אני בלעתי לחבר שלי ואני יודעת שזה מאוד אוהב את זה וזה מאוד עושה לו את זה. אני לא נגעלת לבלוע.. אם את נגעלת ולא מעוניינת לעשות את זה את פשוט לא חייבת.

שגיתא

New member
לאחר טעימות מעטות ../images/Emo54.gif

ברוב המקרים אני לא נותנת שיגמרו לי בפה פשוט לא מרגישה צורך, לטעמי זה עניין אינטימי שאני שומרת לבני זוג קבועים ואהובים בלבד. והרבה יותר קל לי לענג עם פתיחות חשק והנאה רבים יותר למי שמעניק לי בהתאם ונהנה מזה ותתפעלו בנות יש גם כאלה, והפעם פעמיים שגמרו לי בפה לא היה נורא כל כך זה גם נעשה יותר מתוך הרגש והרצון. אבל להגיד לכן שבפעם הבאה שאלך לבית קפה ואזמין לעצמי משקה כזה
א.. לא נראה לי. ואמין בקשר לצוללן גם אצלכם לא תמיד הכל גן של שושנים כולל מרקם טעם וניחוח לצערי נתקלתי בגברים למרות שהם נקיים לא מסבנים "מאחורי האזניים הכי טוב"
אבל אני מודה שמהנוזל הראשוני הלא צמיגי כבר התרגלתי ואפילו מנצלת אותו כחומר סיכה לרטיבות מוגברת בא נגיד כשהגמירה בפה באה מתוך בחירה שלי ולא כדרישה מובנת מאליה מהבן זוג שלי, ברגע שזאת בחירה שלי אני גם יהנה ממנה אבל בד"כ זה עם בן זוג שאני לא צריכה לעשות הצגות ויש בנינו תקשורת טובה מעבר לכימיה מינית, כמו נאמר נבקש אחד את הנאתו מהשני מנסים לפחות פעם אחת מתאים ממשיכים לא מתאים גם ממשיכים אבל בלי אותו קטע שגיתא

invisible touch

New member
../images/Emo3.gif

בלעתי. משהו בכל עניין הבליעה מנפח לבנים את האגו, או שהם סתם מרגישים מאושרים. לדעתי יש בזה משהו מקרב, אינטימי, לכן אני בולעת רק לבני זוג קבועים וגם זה ממש לא תמיד. למרות ש...החבר שיש לי עכשיו, אם זה מה שעושה לו טוב, מבחינתי לשתות גלונים של זרע...חיחיחיחי...

למעלה