שאלת השאלות:

GD5

New member
אם תהיה התנתקות נוספת

הישובים שיפונו הם ישובים קטנים ומבודדים בגדה. לא גושי התיישבות כמו אריאל או מעלה אדומים. אלה כבר לא התנחלויות אלא ממש ערים.

רולדההה

New member
המתנחלים הפכו את זה לגירוש. ../images/Emo98.gif

בהקימם כל זעקה, בעשיית טראומות לעצמם, לילדיהם ולחיילים. הם החליטו שזה נורא לפי האידיאולוגיה שלהם (ואני לא אומרת שהם טועים. סובייקטיבית, אם הם חושבים ככה אז זה כנראה קשה להם) ולכן פעלו להציג את זה כך. אני מצטערת, אבל יש לא מעט אנשים שעברו דירה מצורך מדינתי. אנשים שמפנים אותם משום שצריך לסללול כביש והתוואי עובר דרך ביתם, אנשים שצריכים לעשות עבודות בקרבתם או שהבתים שלהם הרוסים ואין להם כסף לשלם, אז העירייה מפנה אותם החוצה כדי שחס וחלילה הבתים לא יפלו על ראשיהם. כשאדם מחליט שנעשה לו עוול ומשכנע את עצמו בכך, כל מה שיגיד האחר כבר לא משנה. כן, אני חושבת שזה בסדר גמור שהוציאו 8000 איש מבתיהם. אני לא חושבת שזה בסדר גמור שמנהלת סל"ע לא הכינה אלטרנטיבות קצת יותר טובות מקרווילות או בתי מלון, אבל חלק מהאשמה היא גם על המתנחלים, משום שסרבו לקבל עזרה. כל כך היו שקועים בצער וביגון שלהם והכניסו את עצמם לתוכו עמוק יותר ויותר.

Patch A

New member
מי רודף?

אולי תפסיקי כל הזמן להתגונן ולשחק אותה הקורבן? כמו שאמרה כאן רולדה, למה את לא צועקת ורוגזת על הדרוזים שמעיפים אותם מהבית שלהם כדי לסלול כביש מהיר חדש שעובר להם באמצע החצר? הא? כי הם דרוזים? כי הם לא צועקים? כי הם לא עושים רעש? כי אין להם חברי כנסת בעלי השפעה? כי הם לא יושבים קרוב לשאלטר? כי הם לא חוסמים כבישים? כי הם לא נאבקים עם חיילים מול המצלמות? למה? אבל את לא תעני לי הרי, כמו שלא ענית לי להשוואה לחוק מס ההכנסה. כי זה לא נוח לך ולא משרת את הדעות שלך. חד וחלק.

Borg1

New member
את באמת לא קולטת?

"אם התשובה היא כדי שלא יהיה טרור-כולנו יודעים שהיה טרור גם אחרי" - איזה אחרי? מתי היה אחרי הזה? כמה זמן עבר מי 13.09.05? כמעט שבועיים? איזה אחרי לעזזל! אם את לא מבינה למה התנתקנו, אז לכי ותשאלי מישהו! אם כל דבר שאני לא מבין אני אגנה, אז למה אהפוך להיות? לבן האדם כמוך? חס ושלום! את לא מבינה, אז תעשי מאמצים כדי להבין, ולפני כן את תזבלי לנו את המוח... בבקשה.

למעלה