שאלת השאלות הפלילו אותכם,את מי תרצו בתור עו"ד הארם או מק? נראה שהתשובה די ברורה
S shuval3 New member 3/1/05 #1 שאלת השאלות הפלילו אותכם,את מי תרצו בתור עו"ד הארם או מק? נראה שהתשובה די ברורה
H Hieros Gamos New member 3/1/05 #2 אהמ....הארם ולאו דווקא בגלל הכישורים שלו בבית משפט חחח אבל בלי קשר הוא עורך דין יותר טוב ממאק
D Dark Storm New member 3/1/05 #3 שלי תשובה קצת יותר מסובכת... אם הפלילו אותי, לא משנה לי מי העו"ד הייתי בורח ממשמורת חוקית ויוצא לחקור בעצמי את המקרה, למצא ראיות שיוכחו שאני זכאי ואז לא משנה מי העו"ד
שלי תשובה קצת יותר מסובכת... אם הפלילו אותי, לא משנה לי מי העו"ד הייתי בורח ממשמורת חוקית ויוצא לחקור בעצמי את המקרה, למצא ראיות שיוכחו שאני זכאי ואז לא משנה מי העו"ד
H harmless New member 3/1/05 #6 ברור שהארם הוא first chair אני second chair שיושבת על ה- first chair ומאק - no chair! היא התעללה במספיק כסאות!!!! No chair for her, next!!!
ברור שהארם הוא first chair אני second chair שיושבת על ה- first chair ומאק - no chair! היא התעללה במספיק כסאות!!!! No chair for her, next!!!
ה הרמוני New member 3/1/05 #8 אה והתשובה שלי../images/Emo9.gif זה תלוי עם זה הארם מול מאק אז הארם, אם זה אחד מהם נגד מישהו אחר אז מאק.
אה והתשובה שלי../images/Emo9.gif זה תלוי עם זה הארם מול מאק אז הארם, אם זה אחד מהם נגד מישהו אחר אז מאק.