שאלת השאלות

vadik2

New member
תשובה

ברגע שנענה על השאלה ששאלת ונימצא את השאלה שהיא התשובה לשאלה שלך וגם נענה עליה אז נפסיק לישאול עוד ,התשובה לשאלה שלך היא השאלה שלך.

ל נ צ ח

New member
השאלות והתשובות היו, הם, ויהיו לנצח

כמו כל דבר בנצח. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

bralon1

Member
אני יודע שזה קשור לסופר הבריטי

שכתב את הספר מדריך לטרנספיסט ביקום (משהו כזה). בכל אופן אם כבר מספר לא עדיף 6321 או חיבור כל המספרים המושלמים (אם הם סופיים) לסכום אחד אז הוא ייחשב הכי מושלם.

Chief san

New member
אני מקווה שלא

וגם אם תהיה אחת כזו, וגם אם ימצאו את התשובה, אני מבטיח להמשיך לשאול מה השעה? ואיך אתה מרגיש? ולאן מגיע הקו הזה? (ואולי עוד כמה :)

sheketz

New member
ומדוע אנחנו שואלים שאלות?

כי אנו רוצים להגיע לרמת ודאות וידיעה גבוהה יותר. . בוא ניקח את המתמטיקה כמודל - או את תורת המספרים מדוע זה רלוונטי לנו? אני אומר שהודאות במתמטיקה היא ודאות שעולה על תחומים אחרים ובכל זאת אי אפשר להגיע שם לודאות מוחלטת הכל דבר ועניין (לפי משפט אי השלמות של גדל) ועל אחת כמה וכמה בדברים פחות ודאים.

Grimsom

New member
שאלות לנצח

אני חושב שזה תלוי בסיבה למדוע אנחנו שואלים שאלות. אם הסיבה לשאלת השאלות היא תכליתית (קבלת תשובות), אזי תשובה שלילית טובה לשאלה "האם ביכולתנו לענות על שאלות?" תגרום לנו להפסיק לשאול. אם אנו שואלים שאלות מתוך צורך לשאול, או בגלל ששאלת השאלות מספקת איזשהו צורך אחר, לאו דווקא בקשת התשובות, אזי אין שאלה כזו. ואז, כדברי המשורר: So long as men can breathe or eyes can see, So long lives this, and this gives life to thee.

ל נ צ ח

New member
שום סיבה לא תגרום לנו להפסיק לשאול

וכבר אמרתי למעלה וכאן: ל נ צ ח ו 11:50 | 17/08/04 • בהחלט לא!!גם בגיהינום נשאל בזעקותו את עצמינו: גוואלט!!!אלוהים!!! מתי כבר תשים הקץ לייסורים הנוראייים שלנו?

ל נ צ ח

New member
ובאותו עניין. ידעת? גיהינום זה שאול

שאול תחתיות המקום הנורא שבגיהינום! ולמה שאול תשאל? השיב לך מהידע שלי מהנסיון שמשם: בשאול שואלים שאלות ובקצב מטורף ואתה משיב. אתה חייב להשיב. באם ואתה לא משיב מייד ונכון ויש שעוד בטרם סיום השאלה, אתה מקבל מין זץ-תופת שכזה, זץ אימים כואב. מצבך שם קתסטרופאלי, איום ונורא. הפטיש הוא שלהם(עמלק) ואתה מסמר של עצמך בו דופקים בך מכות נוראיות ללא הרף. נ.ב: הדברים אותם אמרתי בגוף שני כוונתם עלי עליך על כולנו וכולם.

למעלה