שאלת השאלות!

דודי ק1

New member
אין חשיבות.

לדעתי אין חשיבות ל"חתיכיותו/ה",של המדריך/ה. ראשית עליו להיות מקצועי,מסודר בהופעתו החיצונית,סבלני,חייכן,ובעל חושים שיוכל לקרוא את תגובת הרוקדים לקצב הלימוד והרפרטואר. כאן אני מגיע גם לרוקדים עצמם: לדעתי הרוקדים צריכים גם כן לבוא בהופעה נאה, איני מתכוון "גנדרנות" אבל מינימום. לפעמים מגיעים רוקדים ישר מהעבודה, וכולנו יודעים שאחרי יום עבודה אנחנו לא נראים ולא מריחים מי יודע מה, לכן יש לי עיצה. קחו איתכם בבקר חולצה נוספת, מגבת, ומיכל דיאודורנט(מקסימום 300 גר' בס"כ) ובטוחני שבכל מקום עבודה יש כיור, ולפני היציאה להרקדה מעבירים ריענון קצר(בחוג ביום שני בנחלת יצחק יש מקלחות,ואני מאמין שכך גם במקומות אחרים)והאמינו לי שתרגישו הרבה יותר טוב וכן גם הרוקדים בסמוך אליכם. כמו כן, אנא רוקדים יקרים, גלו קצת סבלנות בזמן לימוד של ריקוד. יתכן שאת/ה מכירים את הריקוד, אבל אחרים לא. יתכן שאת/ה תופסים מהר יותר מאחרים. אז אנא,התחשבו באיטיים יותר, הרי גם הם שילמו וגם הם רוצים לקבל תמורה ולהנות. כמו כן התחשבו גם במדריך'ה אשר השקיעו זמן ומחשבה בשינון הריקוד לצורך הדרכתו בצורה נוחה וברורה , ולפעמים הערות ורעשים מוציאים אותו מריכוז. הכל נכתב ברוח טובה ולרווחת כלל הרוקדים. דודי.
 

aries4

New member
../images/Emo8.gifשירשור ארוך ללא תמונות ????

מה בדבר כמה קובצי תמונה לשטוף את העיניים ??? קבלתם גו'ב ללכת עם מצלמה לחוג או לסרוק פלייר ?? מי נענה ראשון לאתגר ??? בהצלחה
 
ועל זה ירון היה עונה...(והפעם בצדק)

באתר רוקדים, ניתן להיכנס לדף האישי של כל מרקיד, לקרוא פרטים עליו ואף לראות תמונה(לפעמים). נדמה לי שלגבי המדריכים שהוזכרו בשרשור, אכן מופיעות תמונות.
 

liran b

New member
אורחת בפורום

איש מחברי הפורום לא הגיב לדברי החכמה הכל כך חשובים של דודי בעקר לנאמר על הדאודורנט!!!!הרי הריח יכול לעשות הרקדה לסיוט או לחילופין לעונג!!!אני מכירה כמה רקדנים נפלאים שבאמצע הרקדה יוצאים להחליף חולצה וזה מאד מתחשב חבל שלא מצאתי כל התיחסות לדבריו של דודי לגבי הדאודורנט!!כלנו יודעים שהריח יכול להפוך הרקדה לסיוט או לתענוג! אביגל החמודה החלמה מהירה את פשוט חסרה! edal 1
 
צדיקים מלאכתם נעשית

על ידי צדיקים מהם. תודה רבה לך הורה מיכל ולכם חברי, כדאי "להציץ" לאתר "רוקדים" יש שם הרבה מידע שאתם מחפשים ויהי בעתיד עוד הרבה יותר.
 
למעלה