הטררם הזה סביב כוס קפה! חחח לא מבינה.
אם זו אני, והוא לא משלם-אני אבוז לעצמי שנפגשתי איתו בכלל....ככה מרגיש לי למרות שלא
הייתי בכזו סיטואציה.
כולה-כוס קפה! מה הקטע??
אני מרגיש ביטחון לשאול אותך למה את חושבת שגבר צריך לממן אותך?
איזה נושאי שיחה את מביאה לדייט שגורם לזה ש'צריך' לשלם כדי לזכות בזמן שלך?!

אף פעם לא הרגשתי פראייר להזמין בדייט, אבל לדעת מראש שבחורה חושבת שאני חייב להזמין אותה... זה מעולה, כך אני יודע שאנחנו לא מתאימים.
אם הבחור לא משלם על הדייט (ואפשר להוסיף לעניין גם לבוא לאסוף את הבחורה מהבית שלה או לצאת לדייט על יד הבית שלה) - הוא לא מעניין אותן (כלומר נכשל במבחן).
כמובן שזה בסדר גמור מבחינת הנשים לעשות את המבחנים הללו אבל אם גברים עושים את המבחנים הללו אזי הם קמצנים \ לא מתחשבים.
לדעתי דרך הסינון הזאת טיפשית ותגרום לבחורות להפסיד הרבה מאוד גברים איכותיים.
אלא זה שאת מרגישה שאני חייב.
אני לא חייב להזמין אף אחת לשום דבר וזה שהצגת את זה כחסרון מפריע לי.

וכדי שהדיון ישמר בפרופורציות הנכונות, אין דייט ראשון, שני או אחר שלא שילמתי... אבל ה'מגיע לי', מאוד לא נעים.
אתה משלם על הזכות לשבת במחיצתה ולהינות מזיו פניה של מישהי שעפה על עצמה. (בשתי מילים: ישראלית מצויה).
וכן, אנחנו באמת חייבים להן תודה על זה שהן מסננות אותנו. נראה לי שאנחנו צריכים להפסיק לקטר על זה כי אם לא הן יחדלו מהמשחקים ואנחנו נגלה שנתקענו עם אחת מאלו מאוחר מדי.
זה כבר הבנו.
המבחן הזה הוא טיפשי ומעיד רק על הבוחנת.
אם את רוצה להבין מי יושב מולך, תסתכלי על איך הוא מתייחס לסביבה. למשל למלצר/ית. או האם השאיר לה טיפ. ודברים אחרים שנרראה לי הרבה יותר חשובים מאשר אם הציע לשלם או לא. אבל היי זה רק אני ודעתי הבלתי חשובה בעליל.