האמת, אני רוצה לכתוב שתשלם אבל...
אני לא רוצה ששאר הבחורים פה יקבעו הלכה לדורות
מאחר ויש גם כאלו שאין להם
אז פשוט בו נשים את הדברים על השולחן, כדי שכולם יהנו
כל נושא הלשלם בדייט, הפך לנושא שכבר לא קשור לבחורה
זה קשור לעצמך
אני אישית נוהג להזמין, גם אם אני לא אראה אותה, זה לא קשור אליה בכלל
אפילו אם זו ידידה אני מזמין
זו ההרגשה שאני אוהב, זה המקום שאני רוצה להיות בו, וזה גם למה יש לי כסף בכיס
כי אני אוהב את התחושה הזו, נכון שאומרים שזה גברי, לפעמים זה מרגיש ילדותי, ולפעמים זה מרגיש גם פראייר
אבל ברוך השם תודה לקדוש ברוך הוא אני יכול להרשות לעצמי
אבל....
שיהיה ברור, גם אם תפרת את הבחורה והיא שילמה על כל הדייט, זה לא אומר שום דבר על סיכויי ההצלחה שלך איתה, כלום, נאדה, גורניש
כל עוד הייתה ואתה גבר מעניין שיש לו מה להציע לה להשכיל/ללמוד ממנו
נכון שחלקן יגידו שזה מוריד ובלה בלה בלה, אבל צריך לזכור 2 דברים
1) בדרך כלל זה לא קורה לה, אז אתה נחקק בצורה שונה ותהליך שונה במוח שלה, במקום דוך לאיפה שיושבים עוד עשרות הגברים שמחזרים אחריה
אתה נמצא באיזור אחר של המוח, אפילו יותר רגשי (כעס או עצבנות, הם רגשות מאוד חזקים, שנאמר: הגבול בין שנאה לאהבה דק מאוד)
2) שאם כבר בחורים שעושים קטעים כאלו, זה בחורים שגם באים בצורה אינטרסנטית לדייט מלכתחילה, כך שאם כל הדייט היית גבר גבר, והצגת תקשורת טובה ופוריה, ובסוף הדייט יש עליך רק חמישים, ואתה אומר לה גם שאתה צריך את זה למונית הביתה, היא תזרום יש לה כבר את התירוץ(הפמניזם כבר הכניס להן לראש שלשלם זה החופש שלהן)
והיא גם תשקיע בך מכספה שלה וגם תקנה לך מתנות
אישה זה לתת, אם תציע פתח כנה ואמיתי שדרכו היא יכולה לתת (לא משנה מה) היא בחפץ לב תשפוך אליו את השפע שהיא יכולה
כך שלדעתי כל הלשלם זה הפארסונה שאתה עם עצמך מתחזק ומממן
זו לא חובה, זה כיף וזו הרגשה של כוח והרבה דברים כייפים
אבל זו בכלל לא חובה, אם אתה אישיות עם ביטחון עוצמה ותקשורת , אתה יכול להגיע לדייטים ישר מהים ובלי מקלחת ולהגיד לה גם "מאמי תעשי טובה תקני לי מים" והיא גם תקנה מים גדול