שאלת השאלות

Bitter Chocolad

New member
שאלת השאלות

דייט ראשון עם בחורה שאתה לא רוצה לראות בחיים. לשלם או לא לשלם?

מה, סתם להפגין נדיבות לשם הנדיבות?

מה פתאום?! אל תעשה את זה! שתשלם היא על הכוס תה קמומיל - אל תצא פראייר!

James 007 Bond

New member
אני עושה מה שמרגיש לי נכון באותו רגע.

לא מתעסק אם זה הופך אותי ללא-גבר וקמצן או לפראייר.
&nbsp
אם העברנו ערב נחמד ביחד אין לי בעיה לשים עליה את ה-20-30 ש"ח גם אם אין לזה עתיד.
מצד שני אם היא בכלל לא עשתה תנועה של כוונה לשלם אלא אוטומטית ציפתה שאני אשלם עליה או סתם החשבון יצא גבוה כי הזמנו הרבה, אני פשוט אשים רק את החלק שלי.
&nbsp
אם מישהי רוצה לפסול אותי על זה ששילמתי או לא-שילמתי כנראה שמלכתחילה לא היינו מתאימים.

כרגיל כאן,שואלים את השאלה הלא נכונה

השאלה הנכונה היא:
איך מראש הגעת למצב שאתה בדייט ם מישהי שלא תרצה לראות יותר בחיים?

*מתייאש לאט אך בעקביות*

זו השאלה!
איך הוא הגיע לכזה דייט

בדרך כלל מדברים בטלפון לפני, רואים תמונות, רואים האם יש משהו משותף בינהם...

נראה לי שהוא שאל את זה ברמה

התיאורטית.
או סתם כדי לטרלל (והצליח לו יפה :)

יש כאן מן הרגל מגונה שכזה להעלות את השאלה הזו בערך אחת לשבוע-שבועיים.
השאלה היא אותה שאלה והתגובות הן אותן תגובות.

mri10

New member
אולי תדרוש החזרים

מכל הבחורות שיצאת איתן לדייט והלכו לבלי שוב. אתה תהיה מליונר גם בלי אראלה.

בדייט לא משלמים על העתיד,משלמים על ההווה.

השאלה למה

לא רוצה. אם הייתי גבר, ככזה הייתי תמיד משלמת על דבר שולי כמו כוס קפה. כולה כוס קפה. אני חושבת שהייתי מרגישה רע עם עצמי שלא.
ויש מקרים יוצאי דופן. למשל, אם הבחורה היתה מאוד לא נחמדה ועם גישה מגעילה זה מעלה שאלה בקשר ללשלם.
אני יכולה לומר בתור בחורה, שתמיד הצעתי לשלם ותמיד סירבו. למעט מקרים בהם הבחור היה לא נחמד ועשה פרצופים. אז לא הצעתי אפילו ולא אמרתי תודה. ובנוסף גם הייתי צבועה ואמרתי שהיה נפלא. שייחנק. הכול תלוי בסיטואציה. אבל רבעאק מה נסגר עם ענייניהחשבונות כל הזמן. לפעמים יש בחורים כאלה לחוצים שבא לי לשים מאה ש"ח על השולחן כתרומה.

פששש תראי איזה גבר את

באתי גם לכתוב משהו כזה, ואז ראיתי שכבר כתבת את זה
אז אמרתי לעצמי תחדש פה משהו

איך יצא ?

HassiD

New member
מסכים חלקית

קשה לראות את זהבלי להיות שם, אבל...
בגדול, אני די מסכים. תמיד שילמתי בדייט ראשון, וגם אחריו. אבל בשלב מסויים כשיש לך מליון דייטים ראשונים - אתה מתחיל להרגיש את זה בכיס. אז אנ ייכול להבין את השאלה. בדיוק כמו שכשהייתי הולך לחתונה פעם ב... בכלל לא הטריד אותי התשלום, אבל כשיש לך כמה חתונות בחודש - זה עול כלכלי. אז אמנם לא מדובר כאן בהוצאה כמו של חתונה, ואני חושב שגם אני הייתי מאלה שמשלמים בכל מצב כמעט, אבל אני יכול להבין טוב מאוד מאיפה מגיעה השאלה, ולמה מציקים להם ענייני החשבונות כל הזמן... במיוחד שלאא הולכים לשתות בקופקיס או משהו, ויש כאלה שאפילו מגדילים לעשות ומזמינים יותר מאשר רק קפה...

האמת, אני רוצה לכתוב שתשלם אבל...

אני לא רוצה ששאר הבחורים פה יקבעו הלכה לדורות
מאחר ויש גם כאלו שאין להם

אז פשוט בו נשים את הדברים על השולחן, כדי שכולם יהנו
כל נושא הלשלם בדייט, הפך לנושא שכבר לא קשור לבחורה
זה קשור לעצמך
אני אישית נוהג להזמין, גם אם אני לא אראה אותה, זה לא קשור אליה בכלל
אפילו אם זו ידידה אני מזמין
זו ההרגשה שאני אוהב, זה המקום שאני רוצה להיות בו, וזה גם למה יש לי כסף בכיס
כי אני אוהב את התחושה הזו, נכון שאומרים שזה גברי, לפעמים זה מרגיש ילדותי, ולפעמים זה מרגיש גם פראייר
אבל ברוך השם תודה לקדוש ברוך הוא אני יכול להרשות לעצמי
אבל....
שיהיה ברור, גם אם תפרת את הבחורה והיא שילמה על כל הדייט, זה לא אומר שום דבר על סיכויי ההצלחה שלך איתה, כלום, נאדה, גורניש
כל עוד הייתה ואתה גבר מעניין שיש לו מה להציע לה להשכיל/ללמוד ממנו
נכון שחלקן יגידו שזה מוריד ובלה בלה בלה, אבל צריך לזכור 2 דברים
1) בדרך כלל זה לא קורה לה, אז אתה נחקק בצורה שונה ותהליך שונה במוח שלה, במקום דוך לאיפה שיושבים עוד עשרות הגברים שמחזרים אחריה
אתה נמצא באיזור אחר של המוח, אפילו יותר רגשי (כעס או עצבנות, הם רגשות מאוד חזקים, שנאמר: הגבול בין שנאה לאהבה דק מאוד)
2) שאם כבר בחורים שעושים קטעים כאלו, זה בחורים שגם באים בצורה אינטרסנטית לדייט מלכתחילה, כך שאם כל הדייט היית גבר גבר, והצגת תקשורת טובה ופוריה, ובסוף הדייט יש עליך רק חמישים, ואתה אומר לה גם שאתה צריך את זה למונית הביתה, היא תזרום יש לה כבר את התירוץ(הפמניזם כבר הכניס להן לראש שלשלם זה החופש שלהן)
והיא גם תשקיע בך מכספה שלה וגם תקנה לך מתנות
אישה זה לתת, אם תציע פתח כנה ואמיתי שדרכו היא יכולה לתת (לא משנה מה) היא בחפץ לב תשפוך אליו את השפע שהיא יכולה

כך שלדעתי כל הלשלם זה הפארסונה שאתה עם עצמך מתחזק ומממן
זו לא חובה, זה כיף וזו הרגשה של כוח והרבה דברים כייפים
אבל זו בכלל לא חובה, אם אתה אישיות עם ביטחון עוצמה ותקשורת , אתה יכול להגיע לדייטים ישר מהים ובלי מקלחת ולהגיד לה גם "מאמי תעשי טובה תקני לי מים" והיא גם תקנה מים גדול

למעלה