השושן הצחור
New member
שאלת השאלות../images/Emo8.gif
זה פשוט לא יאמן מאז ההריון ועד לפני כחודשיים כשהפסקתי להניק האיזון היה טוב (עם עליות ומורדות אבל בגדול טוב). ועכשיו הוא משתולל שחבל על הזמן כל הזמן הערכים גבוהים ומכיוון שאני מוסיפה ומוסיפה אינסולין אני נוחתת חזק להיפו אוכלת מעט ושוב זה קופץ
. בזמן האחרון הנקתי כל-כך מעט שלא העלתי בדעתי שזה צורך כל-כך הרבה קלוריות. ועכשיו עומדת בפני ההתלבטות הגדולה ואשמח לשמוע חוות דעת: אני עדיין עם האקטרפיד במשאבה- כי אין אישור לאנלוגים בהריון והנקה. וזה מה שאמרו לי בהריון הקודם והתעקשו על זה. וכן חושבים כבר על הבא
לא כרגע אבל עוד כמה חודשים. מרפאת הסוכרת שלי אומרת לעבור לאנלוגים חזרה. מרפאת ההריון בסיכון עושה "מחקר" בנושא על חשבון המטופלות שלה וילדהן מצד אחד יותר קל ופשוט עם האנלגוים. ואנשי המקצוע אומרים כי האינסולין הוא מולקולה גדולה שאינה עוברת את השיליה לעובר. וכן אני יודעת שיש כאלה שכבר עברו הריון וילדו ילדים בריאים עם אנלוגים. מצד שני אין אישור FDA רשמי להשתמש באנלוגים בהריון, ורוב רופאי הסוכרת אכן מאשרים בגלוי שאין אישור כזה ולא בא לי לעשות נסיונות על הילדים שלי אלא שעברו הריון עם האנלוגים זה עדין קבוצה קטנה והנסיון אינו רב והילדים עצמם עוד קטנים ולא יודעים אם יש השפעות לטווח ארוך- לעומת האקטרפיד שכבר נבדק המון שנים. ובגדול עם קצת מאמץ אני בסוף הצליח להתאזן גם עם האקטרפיד כפי שהיה בעבר.
זה פשוט לא יאמן מאז ההריון ועד לפני כחודשיים כשהפסקתי להניק האיזון היה טוב (עם עליות ומורדות אבל בגדול טוב). ועכשיו הוא משתולל שחבל על הזמן כל הזמן הערכים גבוהים ומכיוון שאני מוסיפה ומוסיפה אינסולין אני נוחתת חזק להיפו אוכלת מעט ושוב זה קופץ