שאלת השאלות....אולי?

zarfater

New member
שאלת השאלות....אולי?

שלום רציתי לדעת אם מישהי יכולה לעזור לי.... אני מנסה לספק מישהי והיא כל הזמן רוצה עוד ועד. אני גומר פעמיים שלוש והיא לא מצליחה. מישהו/י יכולים לנסות לתת לי כמה טיפים? אני לא מעוניין עדיין להישתמש באביזרים ואני יורד לה ומאונן לה חופשי. היא רוצה לגמור כשאני בתוכה. תודה

dvr38

New member
אז תמשיך לרדת, עד שהיא תשתגע, ואז

תגמור, מה הלחץ ?, תשחרר שם קודם.. בגילך ונסיונך, אתה אמור כבר לדעת את זה, לא ?

daniella1980

New member
אז כשאתה בתוכה

שהיא תאונן לעצמה תוך כדי. אפשרי שגם אתה תאונן לה תוך כדי חדירה, תלוי איך נוח לכם. נגיד, כשהיא מעליך, יותר נוח שאתה תאונן לה, כשאתה מעליה יותר נוח שהיא תאונן לעצמה. וכו', יש מלא אפשרויות, בגדול אם היא גומרת מירידות ומאוננות, אין סיבה לא ליצור את אותו גירוי גם בזמן חדירה, ואז ייתכן שהגמירה תהיה מדהימה במיוחד, בעקבות השילוב של מספר סוגי גירוי.

חופ שיה

New member
מקווה

שאתה לא לוקח את האשמה עליך? אם היא רוצה לגמור , שתגמור. אם היא גומרת באופן כללי אבל לא גומרת מחדירה בלבד , תגיד לה שרוב הנשים לא גומרות כך וזה לא משהו שקורה לכל אחת , ואם זה כן קורה זה עניין של זמן והרבה ניסיון וכן גם טכניקה. תאמר לה לאונן במקביל לחדירה ,שילוב שהרבה נשים משתמשות גם על מנת להגיע לאורגזמה וגם כי זה מגביר את ההנאה מהמשגל. אין צורך בצעצועים , לאצבעיות שלך יש כוח בילתי נדלה הן גם יכולות להגיע למקומות הרבה יותר מענגים מהאיבר שלך. אם היא אוהבת אצבעות בנרתיק , נסה למצוא את הנקודות הרגישות שלה בנרתיק באמצעות האצבעות שלך והתמקד עליהם , חשוב שלאורך כל הניסוי וטעיה הזה , היא תכוון אותך , אחרת לא תדע מה עושה לה טוב ומה סתם מכאיב או מציק לה.

dvr38

New member
חופשיה , היית צריכה ללמוד סקסולוגיה

או סרוגייט, יותר מתאים, עם הדרכה כזו גם הדתיים ישמחו לקבל,

והכי חשוב, לא להשתדל מדי

הלחץ של "נו איפה האורגזמה הזו?!" עלול לדחות את הגעתה באופן מוזר. אצל נשים זה קורה הרבה. אז אל תחפש "מה מביא אורגזמה", פשוט לאיזה שעה שעתיים שכחו שיש דבר כזה, יש רק הנאה ארוכה של ליטוף הדגדגן וליקוקים ומציצות. אם פתאום תבוא אורגזמה ככה במקרה, אז מגניב, אבל מאוד כיף גם אם לא, תאמין לי... :)

כדאי להביא אותה בליקוקיי דגדגן עד ל

כמעט אורגזמה.. ואז לחדור אליה.. היא יכולה להמשיך לאונן לעצמה או אפילו להחדיר יחד עם האיבר שלך עוד שתי אצבעות שלה לתוך הנרתיק. וכמובן... כמובן.. כמובן... בלי לחץ!!!!

AmitR1

New member
אולי?

תתחיל ללטף לה סביב החור של התחת - אם היא מתעלמת או נענית, - בינגו באזור פי הטבעת יש יותר קצות עצב מאשר בדגדגן!!!, ואם היר נענית לגירוי שם, זכית, השלב הבא, שים לה את הכלי שלך בעדינות (עם הרבה KY או רוק

האם היא כבר גמרה רק מחדירה?

בלי "עזרת ידיים"? לדעתי זה המפתח שיענה כמה קל יהיה להביא אותה שוב למצב הזה. רוב הנשים לא גומרות ללא תוספת גירוי לדגדגן.

אוי, עכשו הבנתי שאין קשר...

היא רוצה לגמור כשאתה בתוכה וגם לא אכפת לה להעזר בידיים שלך ושלה לצורך הגמירה?

למעלה