שאלת הרזיה

שאלת הרזיה ../images/Emo4.gif

האם מישהי כאן עשתה דיאטה כדי להכנס להריון רזה יותר? זה באמת משנה, באמת יותר קשה להכנס להריון מעט שמנמנות?

meme1975

New member
שטויות במיץ ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo151.gif

דיאטה לפני הריון? מה הקטע? את חושבת שהזרע לא ירצה להגיע לביצית אם היא לא שותה דיאט קולה? מנסיון אישי (וגם של חברותיי וקרובות מש') - לשמנמנות אין בעיה להיכנס להריון, כמובן שיש גורמים גנטיים/פיזיולוגיים אחרים שעשויים להשפיע, אך בטח שלא הדיאטה שלפני. אז שיהיה בהצלחה - גם לשמנמנות שבינינו

מעיןבר

New member
הי גל

צריך לרזות רק כאשר יש עודף משקל משמעותי שבוודאות זוהה כחלק מבעיה (לדוג' שחלות פוליציסטיות). 2-3 ק"ג עודפים או שמנמנות סתם לא גורמים לבעיות ובטוח לא מונעים ממך להיכנס להריון.

אופה3

New member
לא בדיוק שטויות במיץ, אני שמנה

וזה גורם לי גם לבעיה, שנקראת שחלות פוליצסטיות, וכן זה בגלל השומנים, כי זה מפריע לכל המערכת הנורמלית של הגוף, וכן עשיתי עכשיו דיאטה וירדתי כבר שמונה קילו, ואם זה יעזור לי למה לא, קודם כל אני לא עושה דיאטה בשביל להכנס להיריון, אלא כדי להרגיש יותר טוב עם עצמי, אבל השומנים מפריעים, יש לי חברה שאחרי שהיא עברה ניתוח לקיצור קיבה וירדה 25 קילו נכנסה להיריון, אז תלוי עד כמה שמנים מעל הנורמה, ותלוי ממה הבעיות , ותלוי עם יש בעית בלוטת התריס. אבל גם צריך לזכור, שגם בשביל להכנס להיריון, לא צריך לעשות דיאטת כסאח, אלא להעזר בדיאטנית ובאחות קופת חולים לדוגמא, כי דיאטת כסאח משמינה עוד יותר בסוף, וגם ההריון שמגיע.אז מאוד תלוי איך את שמנה וכמה, חוץ מזה תמיד טוב לשאול גם את הרופא כל טוב האופה

meme1975

New member
אל האופה ../images/Emo24.gif

השאלה שנשאלה כאן היתה לגבי "שמנמנות" ולא "שמנות" (ואגב אין ברצוני לפגוע כי גם אני לא דוגמנית מסלול), אם מדובר באמת במי שצריכה להוריד כמה עשרות קילוגרמים אז ברור שיש על מה לדבר וכנראה שיש השפעה על כניסה להריון אבל אם מדובר במי שאין לה משקל עודף בעייתי, אלא רק כמה קילוגרמים מיותרים, אז אין בעיה בכניסה להריון (שוב, מדברת מניסיון אישי מנשים סביבי). אז זו היתה הכוונה ב"מיץ עגבניות".....
- בכל אופן, בהצלחה לכולנו ובמהרה בימינו !!!!!!!!!!!!!

יעלה לי

New member
ואני חשבתי שזה הפוך...

חןששת לעשות דיאטה כדי לא לפגוע בהקלטות. נראה לי שזעזוע למהלך הטבעי שהגוף היה רגיל אליו עד עכשיו יכול לגרום לאי סדירות במחזור ומכאן גם להקלט להריון. האם מישהי הורידה 5,8 או 10 קילו וגם נקלטה במהירות אח"כ? מעדיפה הריון עם עודף של כמה קילוגרמים מאשר רזה, חטובה ולא בהריון...

meme1975

New member
כנ"ל למשפטך האחרון ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

כמוני כמוך ../images/Emo45.gif

רק כל מיני "נשמות טובות" התחילו להכנס לי לורידים בזמן האחרון אז נכנסתי ללחץ והחלטתי לשאול.

דפי26

New member
שאלה שתשמע טיפשית

איך יודעים אם למישהי יש שחלות פוליציסטיות?האם רופא נשים רואה זאת בבדיקה שיגרתית?

m i c h a l y

New member

עמית@

New member
שחלות פוליציסטיות לא נובעות משומן

בדרך כלל שומן (הורמונלי!! לא "סתם" שומן של אכילה או מבנה גוף או משהו דומה) נובע משחלות פוליציסטיות ומחוסר איזו הורמונלי.

אפרסקה

New member
מסכימה ומרחיבה (בהסתייגות מסוימת)

גם לי יש עודף משקל של משהו כמו 10 קילו, שאלתי את הרופאה שלי אם השחלות הפוליציסטיות קשורות לזה והיא אמרה שבפירוש לא. היא אמרה שיש גם רזות מאוד פוליציסטיות ואכן, בהנחה שהפוליציסטיות זה לא משהו חדש שהתפתח אצלי אלא משהו מאז ומתמיד, הייתי בעבר די רזה ותמיד היה מחזור לא סדיר ועוד מס' סימפטומים שמראים שכבר אז היתה הבעיה. מצד שני... אין ספק שלא מזיק לרזות באופן כללי (בהשגחת דיאטנית כמובן, לא כל מיני כסאחים) כי ידוע שלפעמים הרזיה עוזרת להחזיר את הגוף למסלול וזה יכול לעזור גם בהריון. אבל כידוע, שמנות ואפילו מאוד שמנות כבר נכנסו לפנינו ויכנסו עוד אחרינו (בקרוב בימינו אמן!)

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

למעלה