שאלת הפשרה...

שאלת הפשרה...../images/Emo101.gif

ערב טוב ושבת שלום לכולם..אני סוזי ומידי פעם אני כותבת כאן בפורום אבל קוראת כאן בהנאה יום יום מודה... ואני חייבת קודם כל לומר שכולכם מקסימים ועכשיו לשאלתי..יצאתי עם חבר שלי קצת יותר משנה לפני חודש נפרדנו לאחר שהוא בגד בי אני יודעת שזה לא בסדר ושכן מגיע לי הכי טוב בעולם אבל עכשיו שאני לבד אני חושבת אולי לחזור אליו כי לפחות הוא מאוד מאוד אוהב אותי ואת הגוף שלי (אפילו סגד לו.. לכו תבינו..) ואני כבר לא ילדה... מה אם אני לא אמצא עוד מישהו אף פעם... בקיצור האם אשה שמנה ויפה צריכה לקחת כל מה שבה וכל מה שמציאים לה להגיד תודה או לחכות לדבר טוב אמיתי כי מגיע לה לא פחות מכל רזונת אחרת..שלכם תודה ומצטערת על האורך..סוזי

DREAM111

New member
סוזיסול יקרה

את שאלת וגם ענית. במה את פחות מכל אישה אחרת רזה מלאה שמנה נמוכה או גבוהה? מגיע לך הטוב ביותר. כמובן שכל זוג מתמודד עם בעיותיו בדרכו הוא אבל אם את חושבת שאת לא מסוגלת לסלוח על הבגידה ולא בגלל היותך שמנה אז תמשיכי הלאה. (כדרך אגב אמרת שהוא סוגד לגופך בין היתר אז למה בעצם הוא בגד). בהצלחה בכל החלטה שתעשי. ואם גילך הוא כמו מה שכתוב ליד שמך אז בלי לחץ החיים רק התחילו.

יפעת*

New member
את יודעת מה מפריע לי

בתוך כל מה שכתבת? לא כתבת שאת אוהבת אותו וזה באמת מה שחשוב! אם את לא יכולה לסלוח ולהאמין בו כי הוא בגד בך מה הטעם? נסי לדמיין חיים ללא אמון. אם את לא אוהבת אותו, מה כאן בכלל השאלה.

shugi28

New member
לא נראה לי שאת אוהבת את עצמך !

קודם כול ... אחר כך החבר

זה לא עניין של שומן

השאלה היא אם את בתור בן אדם רוצה או לא רוצה לעבור על זה לסדר היום. מבחינתי גם אם היית רזה, או עם שיער חלק, או ג´ינג´ית מקורזלת השאלה הייתה אותה שאלה. התשובה תלוייה רק בך. אנשים יאהבו אותך בגלל שאת שמנה, אנשים יאהבו אותך למרות שאת שמנה ולהיפך אנשים ירתעו ממך בגלל שאת שמנה או למרות שאת שמנה. השאלה היא מה מגיע לך בתור בן אדם. יכול להיות שזו הייתה מעידה חד פעמית ויכול להיות שזה רק קצה הקרחון. את זו שצריכה לעשות את החשבון ולהחליט אם מגיע לך להיות לבד או שמגיע לך להיות בזוגיות שכבר אין בה אמון מוחלט ואולי מגיע לך להיות לבד עכשיו ובזוגיות אחרת אחר כך. הכל בעצם נתון לשיקול דעתך. עכבר

gal33

New member
בדיוק! בהרבה מקרים הלבד עדיף

על הביחד, אם הביחד הוא כזה... תחליטי אם את רוצה לחיות עם אדם כזה שעושה מעשים כאלה ללא תלות במשקל שלך ובצורה החיצונית שלך. לא מגיע לך מאסר עולם על זה שאת שמנה. גל
רווקה בת 31 ותאמיני לי שזה לא נורא...

קסם בת 36

New member
סוזיסול יקרה

הדילמה שלך ללא ספק אינה פשוטה אך בחיים אין ערבויות ולפיכך מה היית עושה אם זה היה קורה כשאת נשואה +ילדים ובעלך היה בוגד בך? כמובן ששני פנים למטבע 1. אם הוא רוצה לחזור עשי לו חיים קשים ספרי לו שאת "יוצאת" עם מישהוא אחר (כיביכול) ואת לא יודעת מה לעשות תני לו לנסות לתת לך את כל הסיבות להעדיף אותו על המחזר החדש שלך 2. המשיכי בחייך כי לפעמים כשמותרים על הבנוניות זוכים למשהוא טוב באמת וזיכרי האהבה שתבוא אחרי האהבה הנוכחית היא האהבה הגדולה ביותר!!! אני שולחת לך המון חיבוקים ועידוד מכל הלב ואם את מאמינה במיסטיקה פני אלי בפרטי

ב ר נ ד ה

New member
סוזי יקירתי

ההחלטה שעלייך לקבל אינה קשורה למבנה הגוף שלך, כי אם לאיכות הזוגיות שלך ולאמון הדדי שבתוכה, שהרי אם פגשת באדם אחד שסוגד לגופך סביר שעוד תפגשי נוספים כמוהו שלא רק יסגדו לגופך כי אם גם יכבדו אותך כאדם. לפיכך, בקבלת החלטה זו עלייך לנטרל לחלוטין את אלמנט המשקל. את אולי נתלית במבנה גופך, כי את עדיין אוהבת אותו או כי את חוששת שעד שתפגשי באהבה הבאה תישארי לבד...ולכן כאדם היחיד שמכיר את כל הפרמטרים כולם, ההחלטה בידייך בלבד. בכל מקרה, לעולם אל תתפשרי ואל תוותרי, בודאי שלא בגלל היותך שמנה. תביני ותפנימי שאת ראויה לטוב ביותר. להלן ציטוט שהבאתי לכאן פעם, מאתר של FA: Please, ladies, I want you to know how beautiful you are. Don´t ever forget that, and don´t settle for anything less than you deserve. Go for the Gold!
ברנדה

אתם מקסימים!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני פשוט אוהבת את כולכם, אני בדרך כלל לא כל כך מורידה בערכי..(טוב נו לא בדרך כלל אבל לפעמים..) אני יודעת שלכל בן אדם באשר הוא מגיע הטוב ביותר. זה כנראה הסופשבוע הזה פתאום קצת מבאס להיות לבד.. אבל יהיה בסדר תודה תודה על תשומת לב
תודה על שאתם כאן שלכם סוזי

עופר 123

New member
לכל אחד יש תחליף....

היי סוזי... כל אשה, ולא רק אשה שמנה, צריכה לנסות ולהשיג את מה שהכי טוב בשבילה. אף אחת לא צריכה לקחת את כל מה שמגיע באופן אוטומטי. באשר לסגידה של האקס שלך לגופך, אל תשכחי ש"לכל אדם יש תחליף", ולכן קיים לפחות עוד אחד בעולם שיסגוד לגופך (האמת היא שיש כמה מיליונים, אבל נתחיל מקטן...). בנוסף, בכל ההודעה שלך לא מצאתי את הרגש שלך אליו. האם היית איתו "רק בגלל שהוא היה מוכן להיות איתך"? לא ברור. לא יכולתי גם להבחין האם את אוהבת אותו, או שאת רוצה אותו רק בגלל שהוא אהב את הגוף שלך. את צריכה לשאול את עצמך למה את באמת רוצה אותו. אם את רוצה אותו כי הוא רוצה אותך, או כי לא טוב לך לבד, אזי את צריכה להתקדם הלאה בראש מורם ולהשאיר אותו מאחור. אם את רוצה אותו כי את באמת ובתמים אוהבת אותו, אז אולי באמת כדאי לחזור אליו, אלא שאז נכנס גורם הבגידה, וזה כבר סיפור להודעה אחרת לגמרי... באשר ל"אני כבר לא ילדה", אהההה.....בה...... בת 25??? יש לך עוד 95 שנים לחיות ואת אומרת שאת לא ילדה?? לעניות דעתי, את פשוט צריכה להמשיך הלאה, בראש מורם, ולהתחיל לחפש את האביר בפורשה האדומה. אני יודע, זה לא קל, אבל הבחור לא ממש הוכיח את עצמו, ואני בטוח שלך יש הרבה מה להציע. יבוא אחר אחריו, האמיני לי, הם תמיד באים
שלך, תחזיקי מעמד,
עופר

עופר אתה פשוט צודק../images/Emo70.gif

חזרתי שוב למה שכתבתי ואני מנסה לחשוב עם עצמי באמת בכנות כמה אני אוהבת אותו. אני רגילה אליו... אני מרגישה נוח איתו... אני אוהבת את זה שהוא מאוד אוהב אותי אולי אני באמת לא כל כך מאוהבת בו כמו שחשבתי למרות שעדיין יש לי בומים בלב שאני רק רואה את השם שלו מהבהב בסלולרי... אבל האם זה באמת אהבה או אהבה באהבה.. לגבי הגיל .. 25 זה באמת לא כזה נורא...נכון?? יהיה בסדר בסוף... שיהיה לכולם שבוע נפלא

למעלה