שאלת הסדרי ראיה

גדי40

New member
שאלת הסדרי ראיה

במצב שההורים גרים במרחק הליכה ברגל או 4 דקות נסיעה,מה כדאי לילדים? 1. ימים קבועים עם האבא והסדרי ראיה 2. גם ימים קבועים וגם ללכת לאבא כמה שרוצים 3. משמרת משותפת? 4. הצעה אחרת אם יש לכם אשמח לתגובות

מצוטטת

New member
מורכב ופ@וט כאחד

מורכב, כי תלוי בגורמים אובייקטיביים עליהם אין פרטים..... כמו גיל ילדים מה שמשנה את התמונה/תשובה זמינות והתגמשות שלך.... פ@וט, כי יש לך את המצע שדרוש לחופש של הסדרי ראייה אם קיים שיתוף פעולה עם החצי השני.... וזה מ'זה פשוט....עד כדי שלא את דעתי 'תה צריך אם כך המצב.... שב איתה ובנה תוכנייה שמתאימה ועונה לשניכם כאחד.... ז'תומרת אני בחרתי בסעיף 4 שלהלן

Rinattt

New member
לי מספיק...

שישבת כל שבועיים שיקח אותן... אפילו פעם בחודש לשישבת... אפילו פעם בשנה לשישבת... העיקר שיהיה לי פעם אחת רבאקקקק שבת פנויה לי לעצמי ולרינתיתי...
אוףףףףף אני רוצה שבת לבד...

L o v e M e1

New member
אני בעד 2. גם קבועים למען הסדר

וההרגלים, כי לדעתי צריך איזו שהיא רוטינה הן בחיי המבוגרים והן בחיי הילדים, ומצד שני האפשרות שתהיה להם לבוא מתי שהם רוצים כי זה מה שהיה להם עד הפרידה, ההורים היו שם בשבילם מתי שרצו.

גדי40

New member
השאלה אם הילדים רוצים אקסטרות?

ויש לנו את היכולת לתת להם אקסטרות בנוסף להסדרי הראיה,כך בחשבון שהם עדיין בגיל שרוצים הרבה את אבא,למה להיות מרובעים סביב הסכמי בתי הדין הרבני (או האזרחי כל אחד לפי מה שסגר)? אז למה לא לתת?

למעלה