שאלת המליון דולר!

o r 2 0 0 5

New member
שאלת המליון דולר!

שלא תבינו אותי לא טוב אני מתה על שירי אבל תחשבו על זה אים השקט שנשאר בכלל לא היה קשור לאירוויזיון האים הוא היה מצליח כל כך אני חושבת שאם הוא לא היה באירוויזיון היא לא הייתה אפילו מוציאה לו קליפ כי גם זה בקושי קרה כי היה הרבה פרסומות סמויות אים הוא היה יוצא ככה סתם הוא היה זוכה לכמה השמעות ברדיו אבל למרות זה זה שיר השנה שלי!!!

אקזיטית

New member
אני חושבת שהוא היה מצליח

בטוח שהוא היה מצליח פחות אבל עדין אני חושבת שזה שיר טוב שכולם אהבו, ויש הרבה שירי אירוויזיון (כל השירים בשנים האחרונות) שלא הגיעו לחצי מההצלחה של השקט שנשאר, גם לפני האירוויזיון עצמו.

הוא היה מצליח אבל פחות...../images/Emo90.gif

יכול להיות שהיא באמת לא הייתה מוציאה לו קליפ כי ראינו שהיא נורא השקיעה והתאמצה להוציא לשיר קליפ כדי לקדם אותו ואילו בשיר הראשון שלה "עד שתבין אותי" היא לא הוציאה קליפ כי פחות היה חשוב הקידום שלו.... אבל בכל אופן, השיר מדהים ומרגש ואני חושבת שהוא בהחלט היה מצליח גם אם לא היה לו קשר לארוויזיון!

כן זה שיר מעולה!!../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

היא לא צריכה את האורויזיון שבשביל להצליח עם השיר הזה!! הוא פשוט מעולה!!

נועוW

New member
לדעתי../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

הוא היה מצליח אבל טיפה פחות כי בגלל שהוא היה לאוריזיון אז התלהבו יותר
אבל השיר כל כך מרגש ונוגע ללב אז הוא יהיה מצליח

dovratl120

New member
אין סיבה שהוא לא היה מצליח

הוא עשוי בצורה הכי מעולה שיכולה להיות -לחן מטמטם -עיבודים מהממים -מילים נוגעות -הזמרת הכי טובה בארץ

לדעתי הוא היה מצליח!!!!!!!!!

אבל ממש קצת פחות, בגלל שזה היה באירויזיון השמיעו אותו הרבה ברדיו ובתוכניות טלויזיה וכל מיני, וזה ממש התפרסם, כולם רצו לדעת איזה שיר מייצג אותנו באירויזיון ושמעו את זה והכל!! אבל גם ככה זה היה מצליח מאוד ואין לי ספק!!! השיר פשוט מושלםםםם..!!!!!!!

למעלה