שאלת המיליון דולר

• פותח הנושא ד25
  • פורסם בתאריך

ד25

New member
שאלת המיליון דולר

היי. המון זמן שלא נכנסתי לפורום הזה ..אני "נזכר" בו במצבים פחות טובים שאני מחפש קצת פתרונות לגמגום.. אז ככה ,אני חושב להציע לחברתי להתחתן, אבל משום מה הדבר היחיד שמעסיק אותי הוא אייך לעזאזל אני עומד בחופה מול מאות מוזמנים ומצליח לדבר בשטף... התקלתי אותכם ..אני יודע !!! אשמח לקבל רעיונות יצירתיים

noaaz

New member
בדיוק שלשום

הייתי בחתונה וחשבתי על זה ...חחח אם מדובר בחתונה מרובת משתתפים, הרי שהרב ידבר במיקרופון. אפשר לבקש ממנו להגיד לך לחזור על כל שתי מילים: "הרי את" "מקודשת לי"...וכו' ובזמן שאתה מדבר - שלא ידחוף לך את המיקרופון לפה, וישאיר אותו אצלו. כך אתה יכול ללחוש את המלים לחברתך ולהורים וזהו. אף אחד אחר לא ישמע, אתה לא תלחץ יותר מדי מכך שכולם ישמעו אותך, וגם אם תתקע קצת - הרי כל מי שיהיה בחופה מכיר היטב את בעייתך. האם חברתך תומכת בעניין הגמגום? אולי כדאי שקודם תציע ואז תחשוב יחד איתה על ה"איך". לנשים תמיד יש פתרונות יצירתיים יותר וחכמים יותר. בהצלחה :)

כמה סבלתי בגלל זה אני מצטער שחשבתי

כל הזמן על מה יקרה אם<אבל האמת שאין לי בעיות לדבר מול קהל במקרופון אז זהו הכל הלך חלק זה עיניין של תירגול ולא לחשוב כל הזמן על התקלות מה יקרה אם לא תדבר מול קהל ואף אחד לא ישמע אותך?החתונה לא תהיה שווה כלום ואז כולם יתחילו לחשוש למה אתה לא מדבר ולמה אתה לא מברך.מצד שני אתה תתצטער שלא עמדת בזה.אני בעד לעמוד מול כל הפחדים האלה ולנסות לעבור אותם.רובם מכירים אותך ויש אלה שלא אבל אל תשכח זה חתונה שלך ואתה צריך לעשות מה שבא לך.

תראה...

אני לא מגמגמת ולא מבינה את החשש, אבל אני יודעת שאנשים שבאים לחתונה שלך יודעים שאתה מגמגם ואוהבים אותך למרות ובזכות זה. אתה יכול לנסות ליפות את הגמגום אבל בעיני אתה פשוט צריך להיות אתה- הכי הרבה תגמגם, למי אכפת. אני בטוחה שזה יהיה רומנטי גם ככה. אל תסתיר את מי שאתה- תתגאה במה שיש לך. והעיקר שיהיה הרבה מזל טוב והמון אהבה.

shuky63

New member
היה על זה כמה וכמה שרשורים בפורום

ומסתבר שברגע האמת זה בדרך כלל עובד. למשל ארי פטסנה שכותב כאן בפורום שמאד נלחץ מזה ובחופה שלו הייתי שם ושמעתי אותו אומר הכל בצורה שוטפת לחלוטין או חגי שעשה את הסרט גם וגם שבעצם המסגרת לסרט היא החתונה שלו והפחד שלו איך יגיד את המשפטים האלה תחת החופה ולבסוף אומר אותם יפה מאד. מומלץ כמובן לידע את הרב בבעיה ואני בטוח שאתה לא המגמגם הראשון שהוא נתקל בו כי יש כל כך הרבה מגמגמים שהתחתנו שבטח כל רב פגש לפחות אחד מהם.

ron543

New member
תקליט

את הברכה עם הרב לפני וכשאתה מתחת לחופה שישמיעו את זה ואתה תגיד בשקט או בלחש רק לחברה שלך אפילו אם תגמגמם שתגיד את זה בלחש זאת רק החברה שלך והרב

אני1989

New member
אני חושבת..../images/Emo9.gif

שאולי דרך שירה אתה יכול להגיד את המילים המדהימות האלה..וככה לא לגמגם.. הרי זה ברור שכאשר שרים וכאשר מדברים זה לא אותו דבר..[בשירה לא מגמגמים-לפחות אני..] אז אולי לפני אתה יכול לעבוד על צורת שירה של המילים האלו..וזה יהיה יותר נחמד ואפילו מדליק ומקורי! בכל מקרה..אם זה לא מוצא חן בעינייך..אני בטוחה שאתה מסוגל.. אתה תצליח.. =] יומטוב! בהצלחה! -תעדכן אותנו מה קורה..-

למעלה