שאלת המחר

שאלת המחר

[כי תומר גנב את של היום
] מה אתן אומרות על בחור שיוצא עם כמה בחורות במקביל? מקובל לעיכן או שאתן צריכות זכות ראשונים?

Vdrums

New member
לא יכלת להתאפק עד מחר?

ולא גנבתי כל הקודם זוכה...
בכל מקרה, את מתכוונת נניח שהוא יוצא איתך ובאותו שבוע יוצא גם עם אחרת וסתם מגשש? או ממש יוצא עם כמה במקביל?

אם הבנתי אותו נכון

אני חושבת שהוא התכוון למקרים הבאים: 1. יוצא איתך ועם עוד בחורה או שתייים באותו שבוע, כדייטים ראשונים. כלומר בודק אפשרויות. 2. מפתח קשר רציני איתך ועם עוד משהיא במקביל. אני בכל מקרה לא הייתי מסכימה לאופציה 2 בשום פנים ואופן! אופציה 1 , ברור שכן, דייט או שניים - מה הוא כבר חייב לי? (בשלב מאוחר יותר הוא יהיה חייב הרבה
)

חשבתי על זה, אבל לא הייתי בטוחה.

ואם הוא מודיע לך שהוא מנהל קשר עם מישהי אחרת, גם לא? [סטייל מערכת יחסים פתוחה]

תלוי מה אני רוצה ממנו....

אם סתם בא לי על משהו... <צנזורה> , ואני יודעת שהמערכת שלו עם הבחורה השניה היא פתוחה (והכוונה היא שהיא מודעת לזה, ולא שהוא הכריז על כך חד צדדית.. ) אז יש מצב. אם אני מחפשת קשר רציני, אז לא. אני לא הטיפוס של מערכות יחסים פתוחות. אני סוציומטית , רוצה הכל לעצמי

../images/Emo45.gif מה שמביא אותי לתת שאלונת -

מהי בעצם מערכת יחסים פתוחה? קשר רציני עם אחת, ופרו ורבו מסביב עם מי שרוצים? קשר רציני עם כמה בו זמנית?

Vdrums

New member
מערכת יחסים פתוחה זה בולשיט.

מערכת יחסים זה קשר בין שני אנשים ולא יותר. ולכן מערכת יחסים פתוחה זה המצאה של אנשים שלא מסוגלים להתחייב לבן אדם אחד. לדעתי דבר כזה לא מחזיק הרבה זמן.

Vdrums

New member
לא אני לא יכול לראות מצב שבו מישהו

מחלק אהבה. זה מוריד מהערך, תחשבי שאת יוצאת עם מישהו כזה, ואת אוהבת אותו אבל יש זמן שהוא נמצא עם מישהי אחרת, אולי לוחש לה את מה שהוא לוחש לך, זה ממש לא כיף לדעת שהבן זוג שלך משקיע אהבה במישהי אחרת. זה כאילו שאת לא מספיקה לו או שהשניה לא מספיקה לו.

נ י נ י

New member
אני לא בעד מערכות פתוחות

כלומר של אהבה , אם מדובר בקשר של יחסי מין ושאר הירקות אז אין עם זה בעיה כל עוד מסכמים מראש . אני לא חושבת שייתכן מצב כזה של לחלק את האהבה - כי איך שאתה מגדיר את זה ללחוש לשתי בחורות את אותו הדבר זה בטח לא קשר של אהבה ואם אני הייתי אוהבת מישהו ממש אז מן הסתם לא הייתי איתו כל עוד הוא עם מישהי אחרת

Sefy

New member
אני לא חושב שזו אהבה אלה תאווה

אבל יש מצב של יחסים פתוחים, שבהם יש לזוג אהבה אחת לשני, אבל תאווה יש גם לאחרים, אבל אין רגשות לגבי האחרים. יחסים פתוחים זה כל זמן ששני אלו שבזוג יודעים שלשני מותר לעשות סקס חופשי עם מי שבא להם. אבל זה ידוע מראש שזה מה שיכול לקרות.

זו אכן ההגדרה, אבל לטעמי לא עובד

אני לא מבינה איך אפשר לאהוב מישהו ולהסכים שהוא יהיה עם מישהו אחר. גם אם לצורך סקס בלבד. כשאני אוהבת, כל האהבה מוקדת לאדם אחד, כנל תשומת הלב, והכוחות שלי .. (נישמע כמו איזה חיזור גורלי...) ותבינו - זה מגיע מהבחורה הכי לא קנאית בעולם. אני כל כך בוטחת , שאם הבן זוג שלי יגיד לי אני יוצא לארוחת ערב עם האקסית שלי , אני יגיד לו תהנה. אבל! אם אני אגלה שזה היה יותר מארוחת ערב-פה זה ניגמר.....

Sefy

New member
תראי, אני אישית מסכים איתך על זה

אני לא מסוגל להיות במערכת יחסים פתוחה, אבל אני כן מסוגל להבין את אלו שכן יכולים. יש להם איזו רמת פתיחות וצורת חשיבה שונה ואם זה נוח להם אז שיהיה להם לבריאות.

לא מקובל!

למה לי להרוס לעצמי את החיים? - ואם זה יגרור הרס של המסגרת הרגשית המחייבת שלו? סימני השאלה מציקים מדיי, בשביל לעבור עליהם לסדר היום!

Sefy

New member
אני אענה מהכיוון השני ../images/Emo3.gif

אם הייתי יוצא עם מישהי בהתחלה והיא אומרת לי שהיא יוצאת עם עוד כמה, זה לא היה מפריע לי כל כך.

למעלה