שאלת הכלבה הקבועה!

Just shoot me

New member
שאלת הכלבה הקבועה!

מהה לדעתכם יקרה עם קרי? א) תחליק באייזה פרק מלא התרחשויות. ב) תתחתן עם חברתה הלסבית.(דבר אשר יסיים את העונה) ג) תשאר לבד בבית החולים אחרי שכל השחקנים ינשרו אט-אט. ד) תבין סוף- סוף שהיא באמת כלבה ותהרוג את עצמה. ה) תצטרף למפלגה הנאצית ותעשה שם חייל בעינוי אנשים.(דבר שהיא טובה בו גם ככה) תגובות יתקבלו בברכה.

mgirl

New member
אז...

בתור הבדחנית הקבועה כאן, אני בוחרת בה´.אבל אם שואלים אותי ברצינות (אני?? רצינות??), אני בוחרת ב... ג´. היא נתקעת כזאתי, מה לעשות.

שלמונזה

New member
אני חושבת

ש- ג´ ממזמן עבר זמנה והיא עדיין נשארה! אין אחד שלא שונא אותה בחדר מיון!!! וזהו שירה את לא יכולה להגיד שאני לא רושמת פה, LOL... לילה טוד שיהיה לכם

Rוית

New member
תקטרו כמה שאתם רוצים

אבל באמת הייתם יכולים לראות את הסידרה בלדייה? זו עוד אחת מהדמויות האלו שפשוט אוהבים לשנוא! ולדעתי המפיקים באמת הגזימו איתה, בעונות הראשונות היא לא היתה כזו מגעילולה, הם הקשיחו את הדמות שלה אבל זה די בצדק, היא בודדה, במין משבר בחיים, אז מה עוד נשאר לה לעשות? להעמיד פנים שהכל בסדר?! ותחשבו על זה...

שלמונזה

New member
רק חייבת לציין ש...

בעונה ה- 1 קרי בכלל לא היתה (איזה כיף!!!) וזכור לי נורא פרק שאחרי שקרי באה כולם שנאו אותה והיה פרק אחד שהצוות פשוט עשה מסיבה כי זה היה יום נטול קרי, היא היתה בחופש או משהו...! ככה שכל הצוות ממש שונא אותה וחוץ מקרטר שהוא הכי וותיק (אבל גם צעיר) כל הצוות הראשוני עזב ואני חושבת שגם הגיעה זמנה לעזוב. וחוץ מזה שתמיד יש את רומנו בשביל לאהוב/לשנוא (מי שונא את רומנו מי?)

Rוית

New member
לא יודעת,

לי אין שום דבר נגדה.. אני מודה, יש פעמים שאני מוכנה לזרוק נעל על הטלויזיה על משהו שהיא עשתה או אמרה, אבל לדעתי זה לא יהיה כיף אם היא תלך כי אז באמת מי ישאר???

כמה טוב לראות, שאני לא היחידה שהיא

חיית לילה... אני נאלצת להסכים... מעולם לא זכור לי ששנאתי כל כך את קרי עד העונה הנוכחית, בה היא התקשחה עוד יותר, ונהייתה כלבה שלא ייאמן. בעצם, ניצנים ראשונים לשינאה כלפי קרי הסתמנו בעונה הקודמת, כשהיא הלשינה על מארק. מאותו רגע היא הייתה שרופה אצלי. אני חושבת שהמפיקים צריכים להפוך אותה לדמות רכה יותר... שאפשר יהיה להבין ולהזדהות איתה.

Rוית

New member
בדיוק!

מאותו רגע פחות או יותר שהיא הלשינה על מארק (אולי טיפה לפני) המפיקים הפכו אותה לגמרי לדמות ביצ´ת ולא עשו שום הפוגה "ברוע" שלה! (אלה עם כן היא עם מישהי במיטה-אני היחידה ששמתי לב שהיא עם מישהי במיטה, רק אז היא נחמד?!?) למרות שאני מבינה את הדמות, ובעקרון כמו שרמשתי, יש לה בעיות, אז ככה היא מבטא את עצמה-בלהיות ביצ´ת שכזו, אבל המפיקים עשו אותה יותר מידי קשוחה (אולי בכוונה?
) ובאמת אני מקווה שבעתיד היא תתרכך.. דר"א, כשקמים בצהריים, אין ברירה אלה להפוך לחיית לילה
נ.ב-למה לכל הרוחות אני לא יכולה להעלות קבצים לפורום הזה?????
(והם פחות מ250 ק"ב!!!)

אני ממש מקווה

שהיא תתרכך... כי היא ממש נמאסת עלי! וכמו שאת רואה.... אני קמה מוקדם בבוקר ובכל זאת ישנה באיזה 4 לפנות בוקר... תבדקי אם הקבצים הם עם סיומת שניתן להעלות לפורומים.

אני לא שונאת את רומנו!

אני אוהבת את רומנו... קרי היא כלבה שמעמידה פנים שהיא בן אדם טוב... רומנו הוא בן אדם טוב שמעמיד פנים שהוא כלב... סך הכל, מאחורי החזית הקשוחה פחד ששל רומנו, עומד בן אדם טוב עם רגשות עמוקים! הרגשות והאיכפתיות שלו באים לביטוי לעיתים רחוקות, כמו שלמשל:
כשלוסי מתה, הוא התקשה להשלים עם זה וניסה בכל כוחו להציל אותה.
כשאליזבת הייתה בהיריון, הוא שלח לה גליד ופיצה עם כרטיס שהיה כתוב בו "greaat job momy".
כשאליזבת ומארק התחתנו, הוא היה ממש נחמד אליה, אמר לה שהיא נראית יפה ושמארק בר מזל. תחשבו איזה קשה זה היה בשבילו בהתחשב בעובדה שהוא בעצמו מאוהב באליזבת.
כשקרלה מתה, רומנו אמר לריס "תשמור על אבא שלך".

jerri

New member
נו מה, זה לא ברור?? ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרי תעבור יום מלא התרחשויות במיוחד - כדרכה בקודש היא תסייר ברחבי בית החולים כשהיא אינה עושה דבר וחצי דבר, ותאמן את מיתרי הקול הצפרדעיים שלה בצרחות על כל אומלל שנקלע לדרכה: קרטר המסכן ירוץ חזרה לסמים, ד"ר קורדיי תשכב עם החולה הראשון שיקרא לדרכה ולו רק כדי להכנס להריון ולהרוויח 3 חודשי חופשת לידה הרחק מהכלבה, ד"ר צ´ן תתפטר ותלך לעבוד בסיני-אקספרס, אבי תעטה על עצמה את הגנים של אמה ותפתח פיצול אישיות ולהשלים את התמונה ד"ר לואיס תעלה על הרכבת הראשונה הביתה. כשהערב יורד
והיא מוצאת את עצמה להדה ומחורמנת מכמות האנשים שהיא הצליחה להוציא מדעתם היום, מתיישבת לה וויבר על מיטת בית חולים בחדר נטוש, שולפת את מקל ההליכה ו... מוצאת תחליף מהנה ביותר לויברטור. אחרי שעה וחצי של הנאה מגלה קארי לתדהמתה שהיא לא יכולה לשלוף אותו החוצה!! כשהיא מובהלת לחדר הניתוח מפרפרת קארי בין חיים למוות, אחרי שהמקל חדר לה לריאות. "אין מה לעשות" אומר לוקה, "נשבענו להציל חיים, אפילו אם הם מיותרים לחלוטין". אחרי שעתיים וחצי של ניתוח מסובך ומקיף, וויבר ניצלת. למחרת היא זוכה לביקור מהרופאים כשהיא כולה מאושרת וזורחת מכך שניצלו חייה. "יש לנו 2 בשורות", אומר לה הרופא, "האחת טובה ואחת רעה" "הטובה - חייך ניצלו ולא נשקפת סכנה לריאות" "והרעה?" שואלת וויבר "לעולם לא תוכלי לשבת עם רגליים מפוסקות..."

WizMaster

New member
LOL=Laughing Out Loud...

ובכל מקרה אם אתם(או אתן במקרה של הפורום הנוכחי...) רוצים להמנע משאלות מביכות כאלו(כןכן, מביכות!) יש דף שימושי שצירפתי לתגובה.

~*~gaL

New member
אה! כמה נחמד..

אנשים - אתם רואים שכתוב שם TPTB? אז מהיום במקום לכתוב "האחראים על הסדרה.." אני אכתוב את זה (The Powers That Be). ותודה על הלינק! שימושי ביותר..

~*~gaL

New member
טוב, תשמע..

לא מחקתי את זה, אבל זה היה קרוב.. לפעם הבאה - אל תלך עם זה כ"כ רחוק :) טוב? ברוך הבא! (לא ראיתי אותך פה עדיין) :)

למעלה