שאלת הכושר

GAL L1

New member
שאלת הכושר

לאחר הורדה מכובדת לכל הדעות אני צריכה להתחיל לעצב את הגוף שלי, יש כזה דבר? עדיין לא הגעתי למשקל הרצוי, יש עוד איזה 15 קילו. נכון להיום אני עושה הליכות של 40-50 דקות בין 3 ל - 4 פעמים בשבוע יש בטן מכוארת ויש שרירי מלח פילפל שבעני נראה מזעזע. חשבתי על פילאטיס, האם זה באמת יכול לעזור להחזיר את הגוף קצת למותב? יש המלצות על מקומות באזור ר"ג/גבעתיים כמה זה יכול לעלות?

jesie12

New member
מבינה אותך לצערי

כמוך, גם אני אחרי ירידה מכובדת במשקל עם שאריות עוף עודף הבעיה אצלי יותר קשה כי אני לא בנויה למסגרות, לא מסוגלת שיכתיבו לי מה לעשות ומתי בייאושי גיליתי את מתקני הכושר בחוף הים +הליכות לשם ++ שעה במתקנים +++ עליה בת 150 מדרגות ואת כל זה פעמיים בשבוע כל הסט הזה גוזל ממני שעתיים בכל פעם + 6 שעות ריקודים בסופ"ש ואני כבר מרגישה אחרת, אנרגטית עם שרירי בטן וירכיים שלאט לאט מתחזקים אבל בתוך תוכי חולמת על ניתוח בעתיד, כרגע לא יכולה להרשות לעצמי אני מכירה כמה נשים לאחר הורדה שסובלות מאותה בעיה, אולי זה המחיר ?

GAL L1

New member
לא רוצה לשלם את המחיר הזה

יש לי עוד 15 קילו להוריד אחרי 20 שהורדתי ושעריות כבר היום לא נראות טוב וזה רק ילך ויחמיר גם לי יש בעיה קשה עם מסגרות, למרות שהליכות של 4 פעמים בשבוע אני די מקפידה, אבל שוב זה נתון לשינוי בשעות וגם בימי. אבל אולי אולי אם משו יהיה ממש אבל ממש טוב אני אקפיד בכל זאת ואני פוחדת פחד מוות מהניתוחים ולכן מבחינתי זה המוצא אחרון

yupy9

New member
תשובות

פילאטיס זה רעיון מצויין, הייתה תקופה שהייתי אצל מדריכה מעולה שלא זוכרת את שמה בסטודיו של גלי במרכז שז"ר בגבעתיים (את יכולה לברר אם עדין יש אצלה פילאטיס) עוד המלצה, אם את בעלת משמעת עצמית, את יכולה לקנות דרך אמאזון סידי של "יוגה נמסטה", זה סידי מדהים-מדהים-מדהים, והוא מחזק את הגוף חבל"ז..

doris12

New member
יש את עופרה בשיכון ותיקים ר"ג-טלפון במקומון

ואם את לא מוצאת, אני יכולה להשיג לך. בעקרון התעמלתי אצלה למעלה משנתיים והיא ממש טובה. מה עם להתחיל כפיפות בטן בבית מול הטלוויזה? להתחיל בסדרות של 10 ואח"כ לעלות את הכמות לדעתי כל הכבוד לך שאת יכולה בלי מסגרת. אני נרשמתי מתחילה שבוע הבא בסטודיו C

GAL L1

New member
תודה על התשובה

אבל שיכון ותיקים זה רחוק כפיפות בטן בבית אני עושה אבל זה לא פותר את הבעיה כי אני לא יודעת לעבוד על כל השרירים של הבטן

חוטהשני

New member
אני מרוצה מסטודיו C הולכת גם לדינאמי ולאימון מחזורי שלהם - זה מה ששורף את השומן ../images/Emo8.gif מה שכן - תשימי לב לגוף שלך ! ואם איזה תנועה גורמת לך כאב - אז תפסיקי ותעשי תנועה אחרת ועדינה יותר..

למעלה