שאלת היום

שאלת היום

האם אתם משתמשים בדברים ששייכים למקום העבודה לצרכיכם הפרטיים:צילומים,שיחות טלפון,משלוח פקסים, פלאפון של העבודה וכדומה?

../images/Emo45.gif מכיוון שאני נמצאת

רוב שעות היום בעבודה, ובערב לא תמיד ניתן לעשות סידורים כי לא תמיד הכל פתוח בערב. אין ברירה אלא לעשות סידורים מהעבודה. אני נוהגת להכין בבית את כל מה שאני צריכה על מנת לבזבז כמה שפחות זמן בעבודה. בעיקרון אין לי הרבה סידורים. וקרו מקרים שלא עשיתי סידורים כי לא היה לי זמן או שהעבודה היתה חשובה לי יותר וזו טעות בדיאבד. כי זה לא היה לוקח לי הרבה זמן והפסדתי הרבה דברים בגלל שלא עשיתי אותם.

אין לי פלצפון של העבודה לשמחתי

הרבה. אך אם אני צריך לצלם מסמך או שניים אני משתמש במכונת צילום של העבודה. ללכת לחנות צילום? פחחחח נראה לך? כנ"ל לגבי פקסים. ללכת לבית דואר? אבל קורה שאני משתמש בפלצפון הפרטי שלי לשיחות פרטיות.

כן

את רוב שעות היום אני מבלה בעבודה אז כמובן שאם אני צריכה להוציא שיחה, לצלם, לפקסס או כל דבר כזה, אין שום סיבה שלא אעשה זאת משם, וזה אפילו יהיה מגוחך אם כן

ANNAIS

New member
רק טלפונים אני עושה

כי את כל השאר -פקסים וצילומים- רואים שזה לא לעבודה ולכן אני ממש ממעטת. אני חושבת שכשמדובר בחברה גדולה ,כפי שעבדתי בעבר, אז יותר קל לעשות את זה כי אף אחד לא ממש מסתכל עליך כל הזמן. בחברה קטנה זה קשה יותר .

למעלה