שאלת היום

שאלת היום

כשאתם מסיימים לעבוד, אתם מבקשים אישור ללכת או מיד הולכים הביתה? האם אתם עובדים לפי שעות או מסיימים משימות ולפי ההספק הולכים הביתה?

יום עבודה הוא יום עבודה. אין צורך

באישור כשהוא נגמר. אבל מכיון שאנחנו עובדים הרבה עם קהל לפעמים מצליחים לצאת כמה דקות קודם ובדר כלל כמה דקות מאוחר.

שעות העבודה

מבחינת החוק הם משהו שקרוב ל 8 שעות וארבעים דקות. בדרך כלל מקומות עבודה מעגלים את זה ל 9 שעות עבודה. לכן אין צורך בבקשת אישור ללכת הביתה. אני לא מבקשת ללכת הביתה. לרוב אני עובדת שעות נוספות. אם אני צריכה ללכת מוקדם יותר באופן משמעותי אני מודיעה לבוס.
יום ניפלא

אבל אין ספק שיש משהו מביך בזה..

יש מן קוד שבשתיקה שמי שהולך הבייתה ראשון הוא "משתמט"... שמתי לב במיוחד שמנהלים משתדלים ללכת אחרונים כי הם אמורים לשמש דוגמא, ולא בגלל שיש להם עוד הרבה מה לעשות. יש בזה משהו לא נעים בסיפור הזה של ללכת הבייתה..

../images/Emo45.gif נכון

יחד עם זאת לפעמים יש ישיבות הנהלה בשעות מאוחרות. יש מנהלים שעובדים עם חו"ל, עם ארצות כמו ארה"ב שמתחילות לעבוד בשעות אחה"צ אצלנו. ואז זה מאריך את שעות העבודה של המנהלים. היתרון הוא שהם יכולים לאחר לעבודה לפעמים למחרת היום.

מה פתאום? המנהלת שלנו תמיד בראש!

יצאת באופן קבוע שעה שעתיים ואפילו שלוש לפנינו, וזאת למרות שהיא נוהגת לצאת להפסקה, ל"שלאף שטונדה" כהלכה...

תגידו אתם נורמלים?

מה זאת אומרת לא נעים ללכת הביתה? כשנגמרה העבודה ונגמרה השעה שבה משלמים לכם הכי נעים בעולם ללכת הביתה... לא נעים מת מזמן

אני הולך ישר הביתה

אבל אם אני רואה בדרך מישהו מוכר, כולל הממונים עלי, אני אומר יפה שלום ולהתראות (או "ביי"). אם אני חושש שיבקשו ממני להישאר עוד קצת אני משתדל להימנע מלפגוש את הבוס.

אצלי זה כך

יום העבודה שלי אינו קבוע והוא תלוי בכמות העבודה שיש. למשל ביום שני סיימתי בשעה 15:00, ביום שלישי ב15:30, היום לא עבדתי, ומחר אני אסיים בשעות 14:30 עד 15:30

enash

New member
אצלנו צריך להודיע בשביל שירשמו אותך

כי עובדים לפי שעה וכל אחד כל יום רושמים מתי הגיע ומתי סיים אז כל מקום עבודה כפי שהולך אצלם

לא צריכים לבקש אישור

ברגע שהסתיימה העבודה כל אחד הולך .. כולם ביחד טוב לכן אף אחד לא הולך בלי להגיד שלום.. אבל לא מתוך דיווח, וכל אחד במילא מעביר כרטיס לעצמו.. שואלים רק אם רוצים לצאת טיפה לפני הזמן... אצלי אישית זה נדיר שאני מסיימת בזמן אבל אני גם לעולם לא מתחילה בזמן מאחרת כל יום לפחות בשעה ואוהבת להשאר אחרי כולם כדי לעשות את הדברים המעצבנים בשקט ובריכוז בלי קהל בלי טלפונים ובלי אף אחד ליידי.. בעבודה שלי יש הרבה עבודה של "מאחורי הקלעים" וככל שיותר מאוחר בלילה , כך אני יותר נהנית בעונה יש ימים שניתן למצוא אותי במשרד ב-10 11 12,(כשמסיימים רשמית גג ב-7) כבר קרה שגם אחרי עם עוד איזה חולה נפש אחד שבדיוק כמוני גם הוא אוהב להשאר עד מאוחר ולעבוד בלילה :) אבל זה היה בתקופות של הוורקוהוליזם שלי :) אני מאמינה שזה לא יחזור על עצמו לפחות לא בכאלו רמות

למעלה