שאלת היום :)

שאלת היום :)

היי, עבר המון זמן מאז שאני הייתי תלמידה בבית ספר אז רציתי לדעת איזה מקצוע אתם הכי אוהבים ללמוד ואיזה אתם ממש לא אוהבים? אני אהבתי אנגלית וממש אבל ממש לא אהבתי מתמטיקה

מוסיקה אצלנו.

אני אוהב מוסיקה אבל אנחנו שומעים מוסיקה משעממת מתקופת מוצארט ואם זה כבר משהו מזמננו אפחד לא אוהב... היום לא הרגשתי כ"כ טוב בשיעור מוסיקה ואמרתי למורה (לריסה) שאני לא מרגיש טוב והיא לא התיחסה אליי בכלל ואז הלכתי למחנכת שלי והתקשרנו לאמא שלי והגעתי הביתה... בקיצור, יש מורה מעצבנת!!!!

אוף

מעצבן ששיעורים יכולים מרגיזים בגלל המורים. מוזיקה קלאסית יכולה להיות קצת משעממת, אבל לבטהובן ולבאך יש דווקא יצירות יפות. אתה אוהב מוזיקת רוק?

אני שונא את כל המקצועות בבית ספר

אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר אני שונא את כל המקצועות בבית ספר

שחף שלר

New member
מקצועות

לפי דעתי כל המקצועות מעניינים, תלוי איזה מורה מעביר אותם... אני הכי לא אהבתי חשבון כי קשה לחשב דברים בלי מחשבון

למעלה