שאלת היום מאיפה משתין ה?
N n o g a1 New member 23/3/06 #2 דרך איבר המין הזכרי. לדג יש פין ובו צינור המסתיים בחוריר. צינור זה משותף לשתן ולזרע. הוא מחובר בתוך גוף הדג למספר בלוטות. מה לא ברור?
דרך איבר המין הזכרי. לדג יש פין ובו צינור המסתיים בחוריר. צינור זה משותף לשתן ולזרע. הוא מחובר בתוך גוף הדג למספר בלוטות. מה לא ברור?
D dolfina34 New member 23/3/06 #3 חחחחח אני יראה לך מאיפה משתין הדג....מהזימים זאת תמיד התשובה שלי. בוקר מקסים שואלת
D daniela1975 New member 23/3/06 #7 ../images/Emo19.gif לדגים יש פתח אחד המשרת ../images/Emo19.gif אותם עבור כל ההפרשות. הפתח נמצא קצת אחרי הזימים לכיוון הזנב, באזור הגחון.
../images/Emo19.gif לדגים יש פתח אחד המשרת ../images/Emo19.gif אותם עבור כל ההפרשות. הפתח נמצא קצת אחרי הזימים לכיוון הזנב, באזור הגחון.
ב בן הקשת New member 23/3/06 #8 זו בכלל לא השאלה...../images/Emo70.gif השאלה האמיתית היא, מאיפה משתין ה ן
א אפשרית New member 23/3/06 #10 התשובה היא... "התשובה היא - מהזימים בנוסף לכך, הדג מפריש ריר מבלוטות בעור. את השאר הוא עושה בדרך קונבנציונלית." ציטוט מפורום אחר. (לא הכל אני יודעת)
התשובה היא... "התשובה היא - מהזימים בנוסף לכך, הדג מפריש ריר מבלוטות בעור. את השאר הוא עושה בדרך קונבנציונלית." ציטוט מפורום אחר. (לא הכל אני יודעת)
ש שושן פרא New member 23/3/06 #13 הוא לא משתין, הוא מתאפק ../images/Emo141.gif בגלל זה קוראים לו אבו נפחא.
M maof New member 23/3/06 #14 חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif נשבע לך..........באמאמאשלי אני יודע לאאאאאאאאאאא מגלה 9 שנים למדתי ועכשיו זה שלי אפשר לחפש בגוגל מעוף
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif נשבע לך..........באמאמאשלי אני יודע לאאאאאאאאאאא מגלה 9 שנים למדתי ועכשיו זה שלי אפשר לחפש בגוגל מעוף
K Kטלנית New member 24/3/06 #19 ../images/Emo6.gif ענקקקקקקקקקקק../images/Emo70.gif חחחחחחחחחחחח אין מזל שיש שרותים לבנ"א חחחחחחחחחחח הולכת עשות PIPI הורס........
../images/Emo6.gif ענקקקקקקקקקקק../images/Emo70.gif חחחחחחחחחחחח אין מזל שיש שרותים לבנ"א חחחחחחחחחחח הולכת עשות PIPI הורס........