שאלת היגיינה

פוזיטיב

New member
שאלת היגיינה ../images/Emo182.gif

הקטנה שלי בת שבוע, כרגע בהחתלה ראיתי לראשונה שיצאו לה פצעונים קטנים אדומים מסביב לפי הטבעת, ממה זה? כל פעם לפני אוכל אני מחליפה לה. לפעמים מנקה במגבון ולפעמים בצמר גפן עם מים וישר שמה משחה, רק שלא תמיד מאותה משחה.... אולי זו הסיבה? אם מה עדיף לנקות? איך אתם שמות משחה לבנות, ברור שלא בתור איבר המין אבל עד פי הטבעת? ליד? לא באזור בכלל?

היי חיובית, קודם כל מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לגבי הפריחה זה נשמע כמו תפרחת חיתולים. אני ממליצה לך כמה שפחות מגבונים, ואם אפשר בכלל לא, אין כמו שטיפה זריזה בכיור כל החתלה, ואם זה בעיה אז צמר גפן עם מים נעימים. לגבי המשחה, כל תינוק שונה, אני ממליצה לך להשאר עם אותה משחה, לחכות כמה ימים, טובה - נהדר, לא טובה תחליפי. אני אישית עם הדיילי קר, שיש קצת אדום אני שמה הרבה, ושאין אדום שמה שכבה דקה. אני שמה בעיקר בפי הטבעת, לא מתקרבת לווי ווי, אם גם שם אדום אז אני שמה קצת ומבחוץ בלבד. שיהיה הרבה הצלחה והמון מזלטוב.

tomer2007

New member
לא שמתי משחה אף פעם..

אומנם אין לי בת אלא בן, אבל לדעתי זה מיותר לשים משחה אם אין סיבה לכך. מה שכן - גם לא השתמשתי במגבונים כמעט אף פעם - תמיד לקחתי לכיור לשטיפה והשארתי לאוורור.. למעשה, כשאני חושבת על זה, הפעמים היחידות שהופיעו לבן שלי פצעונים או אדמומיות זה היה כשלא היינו ליד מקור מים ונאלצנו להשתמש במגבונים....

פוזיטיב

New member
תודה על התגובות. אבל מה לגבי הלילה?

גם אז אתן ניגשות לכיור??? כרגע מיקה מתעוררת פעמיים בלילה לאכול וכמובן לפני כן אני מחליפה חיתול. לא תמיד יש מים חמים בכיור בשעה כזאת וזה גם נראה לי טרטור לי ולה בשתיים וחמש לפנות בוקר

פוזיטיב

New member
וגם שאלה בנושא אוכל

נכון ללפני יומיים הגעתי עם מיקה לכמות של 60CC לארוחה, למחרת כבר הכנתי 120 ונתתי לה לאכול כמה שהיא רוצה עד שהיא מפסיקה... כבר קרו פעמיים שלושה שמיקה סיימה 100 ואפילו כמעט 120, יתכן? בריא? או שיש לעצור איפושהוא? אגב - אמרו להאכיל כל 3 שעות אבל אני מאכילה אותה רק כשהיא מתעוררת, אין לי לב להעיר. היא פשוט יכולה לישון גם 4-5-6 שעות ברצף הנסיכה.... מה אתן אומרות?

tiger mom

New member
תשובות

קקי ממולץ לשטוף. אני כן השתמשתי במגבונים תמיד (הילדה שלי שנאה מים זורמים בברז). אבל בשלב מסויים שהיו לה כוויות החלפנו משחה, חיתולים ומגבונים. האגיס, האגיס ואורה קרם. לדעתי ממולץ להשתמש במשחה את קבועה, כי רק אז את יכולה לדעת אם היא עושה לה בעיה בעור ולהחליף. כשאת משתמשת בכה יהיה לך יותר קשה למצו מי זו הבעייתית. אם בכל זאת את רוצה גם בלילה לא להשתמש במגבונים, אז תכיני תרמוס קטן עם מים בטמפרטורה הרצויה על השידת החתלה ואז יהיה לך בלילה מים חמים בשביל לנקות אותה. אני מורחת על כל האזור מבחוץ, גם באזור של פי הטבעת. לגבי להעיר בלילה: אני גם לא הערתי (טוב ערתי בהתחלה ואז הבנתי שאני עושה שטויות). אני חושבת שזה קשור למשקל של התינוק. פגים מומלץ להעיר כדי לעזור להם לעלות במשקל. אם אצלך אין בעיה, אז אפשר לא להעיר. אני הפסקתי בגיל 3 שבועות. לגבי כמות האוכל אני כבר לא זוכרת. יש פורום הורים לתינוקות, שם הכל יותר טרי

למעלה