שאלת הבתולה...

white star

New member
שאלת הבתולה...

היום החלטתי לצאת פעם ראשונה למועדון גאה... השאלה שלי היא:איך אני מתחיל עם מישהו שמוצא חן בעיניי? אני אמור פשוט לחייך אליו ולהתחיל לדבר איתו? אם יש כללים לזה הייתי רוצה לדעת אותם שלכם

EyeSeeYou

New member
יואווו

גם לצאת פעם ראשונה ללמועדון וגם כבר איך להתחיל עם מישהו? לאט לאט מותק
אם תבוא עם ציפיות כל כך גבוהות צפויות לך רק אכזבות, לא מהר כל כך מוצאים מישהו ולא כל כך מהר רצים להתחיל איתו. אל תלחיץ את עצמך חומד, חבל. ולגבי השאלה עצמה, הרי ברור לך שאין שיטת קסם. כל אחד ואיך שנוח לו יש את המחייכים, יש את אלה שמתחילים לרקוד צמוד יש את המתחילים בבר ויש את המתחילים בשרותים אחרים פשוט שולחים חבר טוב (לא מומלץ) תן לאינטואיציות שלך לעשות את שלהן, והכי חשוב תהנה מותק

white star

New member
תודה...../images/Emo9.gif

פשוט אין לי אומץ להתחיל עם מישהו סתם ברחוב (וגם הגיידר הדפוק שלי הוא בטח סטרייט) ואני פוחד שאני אראה מישהו שימצא חן בעיניי ופשוט אמשיך לעמוד\לרקוד בלי לעשות כלום...

EyeSeeYou

New member
אל דאגה !

האומץ יגיע עם הזמן, וגם אם לא זה לא אומר שלא יהיה מי שימצא אותך
לגבי הגיידאר שלך, במיוחד בשביל אנשים כמוך המציאו את המועדונים ובתי הקפה לגייז, אין שם יותר מדי מקום לספק (אם כי גם סטרייטים מסתובבים שם פה ושם, מה לעשות). אבל באופן כללי ככל שתתנסה יותר הוא ישתפשף יותר וזה יהיה יותר ויותר קל, הכי חשוב לא להלחץ. אז תרקוד ולא תעשה כלום פעם אחת ופעם שניה ואולי גם חמישית, בסוף זה יגיע. וגם אם לא, אין חוק שקובע שאתה חייב להכיר בעל במועדון. הכי חשוב תהנה! תשתחרר מהלחצים!

white star

New member
הממ בתי קפה גאים...

נשמע כמו ת"א אני קצת רחוק ממנה (115 ק"מ צפונה אם אתה מתעקש) אז אני מעדיף להתחיל לנסות מקומות קרובים...

למעלה