שאלת הבלוז

Investigations

New member
שאלת הבלוז

אחרי קריאת המאמר Ho Lord i gut the Blues" נזכרתי ב2 שאלות הראשונה: איפה לעזעזל קונים בלוז במדינה הזו? אחרי שיטוטים רבים בחנויות למדתי את מה שכבר מזמן ידעתי אבל הכחשתי יש קצת באוזן קצת בדיסק קלאב קצת פה קצת שם, אבל זה תמיד ביבי קינג ומאודי וואטרס וג'ון לי הוקר, יש אהבה הרבה יותר גדולה לג'אז בארץ וזה דיי מקפח את הבלוז (דיי מתאים לסגנון לא?) בכלל מקרה מישהו אולי מכיר איזה חור נידח מלא בבלוז? והשנייה: בחיפושי אחרי בלוז בחנויות נתקלתי באלבום של Howlin' Wolf שניקרא: The London Howlin' Wolf Sessions לפי מה שראיתי יש שם כמה מחלוצי הפלישה הבריטית. אם למישהו יש מידע על אלבום זה אשמח לקרוא. תנקס. נ.ב. אחלה מאמר.

LEATHER REBEL

New member
זה משתנה

בודקים את כל האתרים הקיימים. לא להתעצל, יש גם גוגל למקרה שאין יודעים על כל האתרים. בודקים את כולם ועושים השוואת מחירים... וכשמוצאים הכי זול קונים. לא יודע... כשאני עושה ככה התהליך קל, מהיר ופשוט.

Investigations

New member
פיספסת תשאלה לגבי הזאב

לא שאלתי איפה אני יכול לקנות את זה אלא מהסיפור של זה זה איזשהו מפגש פיסגה וחשבתי אולי למישהו יש אינסייד אינפורמיישן.

melancholy man

New member
סאשני לונדון של הזאב

קצת פרטים. לגבי ל"השיג בלוז" בארץ, אתה צודק לגמרי, בלוז לא תפס בארץ אף פעם בארץ, להוציא את השמות הגדולים באמת (מאדי וואטרס, ג'ון לי הוקר פה ושם ואולי עוד שם אחד או שנים) הג'אז "נחשב" יותר בארץ, ומתייחסים אליו יותר כמוסיקה "רצינית" ואומנותית, כמו למוסיקה קלאסית, הבלוז, כמו תרבות הפופ כולה בעצם שצמחה ממנו, לא ממש תפס בארץ, ביננו, גם מגוון הרוק אנד רול האמיתי שאפשר להשיג בארץ, הוא לא משהו, תודה לאל שיש חניות כמו "קצת אחרת" שתמיד ישמחו להזמין עבורך את מה שאין להם, וכמובן, שתמיד יש אינטרנט, שם אפשר לקנות הכל כמעט.

AeroTom

New member
דיזינגוף 93

בתוך סימטה קטנה שם על הרחוב. חנות מומלצת בחום, בעיקר לנושאים ששייכים לפורום כאן.

Anuerysm

New member
מה זה קטנה

עד שמצאתי אותה.. כשראיתי את התמונה הענקית של אין דה קורט הבנתי שסוף סוף הגעתי

Papito

New member
יכול להיות שאני משוחד

כי בלוז זה אני בעצם (ולראייה החתימה שלי) אבל זה המאמר הכי טוב שכתבת, ואני כבר קורא קבוע כאן כבר 3 כמעט

LEATHER REBEL

New member
בעניין המאמר עצמו...

אני לא בטוח שכל חובב מוסיקה רציני הוא רוקר מתוסכל... אבל מה שכן: כל-כל-כל מבקר מוסיקה בעתונות הוא מוסיקאי מתוסכל. הכוונה היא מן הסתם לאלה שקוטלים אלבומים, ולא לאלה שמשבחים אותם.

melancholy man

New member
אולי מתוסכל זה לא המילה הנכונה

אבל לכולנו יש חלום ישן או רחוק, יום אחד להיות שם על הבמה, אולי זה יותר פאנטזיה שויתרנו עליה, אבל זה איפשהו, אני דיי משוכנע שזה נכון לגבי רובנו.

AeroTom

New member
באוזן השלישית יש חדר שלם של בלוז\ג'אז

בדיסק סנטר בחדר היותר פנימי יש גם מבחר לא קטן של בלוז. אגב שם ראיתי בזמנו גם את ה-Deluxe Edition של ה-London Sessions ששאלת עליו... שווה ללכת לבדוק.

Welsh

New member
מה מכילה Deluxe Edition?

בבקשה שזה יהיה ג'אמים, בבקשה שזה יהיה ג'אמים, בבקשה שזה יהיה ג'אמים....

AeroTom

New member
מצטער להרוס לך את הבקשה...../images/Emo13.gif

אבל אין ג'אמים...ה-Deluxe Edition מכילה בתוכה קצת Bonus Tracks בדיסק הראשון בנוסף לשירים שנכנסו באלבום המקורי, והדיסק השני מלא בגרסאות אלטרנטיביות (מהקלטות שונות) ומיקסים שונים לשירים שנמצאים באלבום המקורי.

Welsh

New member
באסה

יכל להיות פוטנציאל עצום לג'אמים בין החבר'ה באלבום, חבל.

Investigations

New member
די חלש.

לגבי דיסק קלאב זה אולי הסקשן היחיד שראוי לציון באוזן המבחר קטן ולא מתעדכן. בלוז זה כניראה מוסיקה נחותה מידי בשביל הסנובים אניני הטעם של האוזן.

למעלה