שאלת הבהרה

bashke

New member
שאלת הבהרה

האם יש מקום בפורום הזה לסיפורים אישיים בעלי אופי נוסטלגי?

עיניים

New member
ועד שהמנהלת תגיע

אגלה לך אני- שיש לה במחסן מלאי עצום של דפים ריקים עם הכותרת : "סיפורים נוסטלגיים"

magy

New member
מה שכתבה עיניים.............זהו

בודאי שיש מקום......ואם זה לא היה נוסטלגי.......אתה חושב שהייתי מרביצה לך?????????????? לללללללללא אמרו עליי שאני קשוחה..........שטויות.......אני אלופת הפשרניות....... אלופת המתאפקות....... אבל רק פה בפורום.......... אם אתה פוגש אותי פנים אל פנים.........מצ´יסטה....... יאלללללללללה, כתוב........מהר.............למה חיכיתי עד היום??????????????????????????????????

magy

New member
הי חמודים...עיניים ואטיוד5

התפוזון השתגע על הבוקר....כל מיני פסים כחולים בסרגל רצים.... כמה זמן נחשב להרצה???? גם אתמול בלילה.....קירטע..... לא נורא......יש אייקונים נהדריםםםםםםםםםםםםםםםםם
--------------------------------------------------------------------------------

מותר לומר למנהלת, יא

מופרעת אחת? כל בקר את עושה תרגול אצבעות כזה? תהיי לי בריאה וחזקה ואמיצה

magy

New member
פנטזיייייייייייייייייייייה

המופרעות הזו שומרת לי על השפיות...........הא???????????? ותחשבי על זה....................
))))

magy

New member
ווי נט מעלה מדי פעם

אתרים חדשים... היום אתר של ילד שאוסף פחיות קולה...מכל הזמנים... ועוד משהו בנושא ספרים.... ספרים חינם.......או בזול..... אתר המטבעות .....לא עולה......אבל אני אמשיך להתעקש.....עד שיעלה... שווה עיון קטן.....

עיניים

New member
הלו, מנהלת

ואני מתייחסת רק לכותרת (ללא הטראפיה)
אני מציעה לך להיזהר. ב"חיזורים" אחרי הגברים בפורום - כבר הואשמנו, עם כותרת כזו - היזהרי שלא תואשמי בשדכנות......

שקדי

New member
יאשימו במילא................ ../images/Emo3.gif

והגברים הרי נורא אוהבים......חיזורים וחייזריות אז בעצם........למה לא...........???

magy

New member
תהיי ספציפית לגבי הכותרת

היו לי המון כותרות הבקר......חשבתי שאני מדברת עם עצמי..... טוב שבאתם..............
)))))))))))))))

שקדי

New member
מגייייי....תראי למי יש יום הלדת.... ../images/Emo85.gif

לא אחר מאשר מיודענו ויני פו הדב שנכבד את כבוד המנהלת להרים כוסית לכבוד המאורע???????

עיניים

New member
זה גם

משו
המחשב שלי התחבר לחייזרים כפי הנראה. הוא הולך-חוזר-חוזר-הולך קולהזמן מתחייזר לו

למעלה