שאלת דרך אגב.

בויבנד00

New member
שאלת דרך אגב.

יכול להיות שאני שואל שאלה שברורה מאליו אבל אני פשוט חייב לשאול אותה כי לא יודע כלום בנושא הזה. אהבה במו"ד- יש חוקים לגבי זה? אם כן איפה אפשר להשיג? וגם במה זה תלוי? גורל, הכוונה אם יש אהבת אמת במו"ד. תודה מראש לכל מי שבטובו יגיב על הודעה זאת.:))).

Elenlos

New member
למה לא?

ברור שיכול לצאת מצב שדמות מתאהבת במישהו או מישהי זה הכל תלוי בשחקן, אם הוא מחליט שהוא מתאהב באיזה שהוא נערת כפר חמודה שהכנסת למשחק זכותו... לגבי חוקים אני לא חושב שצריך חוקים בנושא כזה כי בכל "אין חוקים באהבה ומלחמה" רק שבמלחמה יש (במו"ד) אבל עדיין לא הגיעו אל האהבה אז אני חושב שיש לך יד חופשית בעניין הזה. סתם שאלה למה קוראים לך בויבנד??

בויבנד00

New member
חחח זה די בדיחה פרטית

של כל החברים שלי, פשוט הם קוראים לי boyband כמו להקות הבנים...כי אני לא שומע כמעט רוק,ורק פופ והאוס אז הם החליטו לקרוא לי ככה:))

Elenlos

New member
אז הם צודקים!

למה אתה לא שומע יותר רוק אתה לא יודע שזה חינוכי...

בויבנד00

New member
לא יודע בקשר לזה

שרוק חינוכי,אבל זה רועששש...זה נורא פשוט אני לא אוהב שזמרי להקות צורחים לי באוזן על הבעיות האישיות שלהם. אני פשוט בנאדם של מוזיקה יותר שקטה,אני פשוט ככה.:) and that's why they call me, boyband

Elenlos

New member
יש הבדל בין רוק ל- רוק כבד...

Red hot chilli peppers, creed, nickelback, aerosmith ועוד מיני רבים הם להקות רוק טובות שהיו נעלבות כשהיית קורא להן להקת רוק כבד! רוק כבר זה System of a down, Static X ולהקות חסרות משמעות אחרות בסגנון. אני רק רוצה שתבין שרוק זה יותר איכותי ממה שאתה חושב ולא סתם צרחות... יש גם מוזיקה שקטה ברוק : californication, November rain וכ'ו... רק דבר אחד אחרון - Guns n' roses הם הלהקה הכי טובה בעולם!

בויבנד00

New member
אויל קצת הגזמתי

בקטע של הצרחות והרוק הכבד... אני שומע פה ושם להקות שאתה מגדיר "רוק" כמו rhcp, הכוונה דברים בדרך כלל שבאמ טי וי, כל דבר שהוא קאצ'י אני שומע.

תלוי מי מבדיל

ויש כמובן גם את הסגנון הארופאי שגובל באופראי: Stratovarius, Sonata Arctica, Edguy, Freedom Call, Night Wish... ואם כבר אופרה, Avantasia.

l o s t

New member
נייטוויש הרבה יותר אופראים מאבנטסיה

וזה נקרא סיגנון פאוור :)

סאי וואט? (!../images/Emo32.gif and we're)

כן כן, וStratovatius זה doom. תשמע PowerMetal מארה"ב, זה נשמע אחרת לגמרי. אבל בעצם לא אכפת לי מי קורא למה, ואיך. כל עוד זה עושה לי טוב.

l o s t

New member
חיחיחיחיחי =)

אם אתה מתכוון ברוק כבד למטאל אז יש המון סוגים כמו : בלאק : מייהם , סטריקון, מרדוק . דת' : דת' , דיינג פיטוס , בהמות' דום : אנת'מה , פרדייס לוסט , ספקטיק . הבי: מן או וור , איירון מיידן . פאוור : האמר פול , נייטוויש , בליינד גארדיין . וסיסטם אוף א דאון באמת חסרת משמעות :)

backdoorslam

New member
הדבר הכי-לא-אפלטוני-בעולם

איזה חוקים בדיוק אתה מחפש לאהבה? אסור שיהיו חוקים!

arjuu

New member
עזרה בתיכנון LARP

אני מדריך בדרום בחוג D&D . אני רוצה לתכנן RD&D לקראת פורים, אני זקוק לעזרה בכל הקשור להרפתקאות חוקי משחק וכל דבר אחר שיכול לעזור. אני אשמח לקבל גם כתובות אתרים תודה ARJUU די אם במצוקה.

בויבנד00

New member
אז ממה שהבנתי

השה"מ קובע אם הדמות מתאהבת במישהי (או מישהו במקרים ביזאריים), אני לא חושב שדמות יכולה לקבוע לעצמה במי היא תתאהב כי אז השחקן יכול להשתמש בזה במקרים מסוימים ואז לאהבה לא תהיה ערך אמיתי.

DDN

New member
תיקון - גם השחקן יכול לקבוע

אבל כך גם הDM, ולו יש את המילה האחרונה. אבל אם שחקן קובע שהדמות שלו מתאהבת במישהו, הDM לא יגיד לו לא. ולמה במקרים ביזאריים? מה עם הדמות היא מישהי? היא תתאהב במישהו. ואם הדמות היא מישהי, ויש לידה מישהי כ"כ סקסית, היא תתאהב בה גם. אם הDM יחליט (הא הא ביצה) אה כן, ולקבוע חוקים לאהבה יהיה דבילי, אין חוקים לאהבה.

Elenlos

New member
השחקן צריך ללכת עם זה

עד הסוף, מה אני אומר... אם השחקן לא הולך עם האהבה עד הסוף אז לפי דעתי מותר לשה"ם "לשלול" לו את האהבה, אם דמות באמת רוצה אהבה בקווסט (כמובן שלא כל דמות מסוגלת לאהוב ולא כל שחקן מסוגל לאהוב בתור דמות- שזה קצת יותר בעייתי) היא חייבת ללכת עם זה עד הסוף ובעצם לוותר ולהקריב דברים חשובים למען האהבה הזאת, פשוט תסתכלו על ההיסטוריה של האהבה - אנשים מאוהבים לא חושבים בהגיון הם פותחים במלחמות (הלן מטרויה) והם מתאבדים (רומאו ויוליה) ושמישהו (ינסה לעצור אותי- חחח...) מחליט שהוא מתאהב הוא צריך להתחשב בכל הדברים האלה ולא סתם להגיד אני מאוהב בה או בו (שמח DDN ...). עד כמה שאני יודע וגם לפי הגיון זה נראה לי המקרה היחיד שבו יש לשה"ם לגיטימציה להשפיע על האהבה...

Ferenheit

New member
לא הבנתי

על מה לעזאזל אתם מדברים ? איך שחקן יכול להשתמש באהבה לטובתו ? למה ששה"ם ישלוט בכלל או שתהיה לו אמירה בכלל על אהבות הדמות ? למה שלשה"ם תהיה המילה האחרונה ? שה"ם לא יכול לכפות רצון על הדמות, הוא רק יכול לכפות עליה חשקים (או לגרום לה להאמין שחשק הוא רצון) אבל הוא לא יכול לשלול "אהבה".

Elenlos

New member
באמת לא הבנת...

אני רק אומר שאם שחקן רוצה שהדמות שלו תתאהב אז שלפחות יעשה את זה כמו שצריך, כמו DDN עם רולנד ולורי, ואם הוא לא עושה את זה כמו שצריך וסתם עושה שטויות ואומר דברים מפגרים ומפריע לכולם ובמיוחד לשה"ם אז אני חושב שיש לשה"ם אפשרות לעצור אותו ואת הטירוף אתה לא חושב??

בויבנד00

New member
אני התכוונתי

(בהקשר של להשתמש באהבה לטובתו), לכך שהשחקן יעשה את עצמו מאוהב בפרט מסוים ויתנהג בדיוק כמו בנאדם מאוהב, אבל לא באמת יאהב אלא רק ישתמש ביתרונות של להיות מאוהב....ובלי להיות מודאג מהחסרונות.

Elenlos

New member
איזה יתרונות

איזה יתרון יש לדמות מאוהבת שאין לדמות שלו מאוהבת... אלא אם כן אתה מדבר על זה שמישהו יתחזה לזה שהוא מאוהב כדי לקבל דברים ממושא האהבה... למה אתה מתכוון אני לא יודע אבל נכון שיש לזה עוד צד.

למעלה