שאלת דרגון בולז!

hydro pump

New member
שאלת דרגון בולז!

האם חוק הדרגון בולז הארציים עובדים רק במקרה של מישהו אחד, או גם בקולקטיביות? אני מתכוון השתמשו בהם כבר מספר פעמים כדי להחזיר "את כל מי שהוא הרג" שזה כל תושבי כדוה"א או כמה ישובים, וכל פעם זה עובד, ולא נראה לי שבהפרשים של כמה שנים (בין מניאק למניאק) דור שלם הספיק להתחלף. לעומת זאת, זה לא מוכן להחזיר את גוקו פעם שנייה לאחר שהתפוצץ עם סל... אז..... מה?

ashkeloni

New member
נהממ........

אינ לא יודע מה איתך... אבל הם ביקשו רק פעמיים להחזיר את כל מי שנהרג...נראה לי... ופעם אחת הייתה עם פורונגה ופעם אחת עם שנלונג....

king kazabubu

New member
אתה שוכח כמה דברים..

אחרי שדנדה הופך להיות גרדיאן הוא יוצר שילוב של פורונגה ושינלונג... ככה שאפשר להחיות מספר אנשים בבת אחת ולהחיות את אותו אדם יותר מפעם אחת. ובקשר לג'י טי, פורונגה מחיה את כולם כי הגרדיאן שם עושה את אותו דבר.

REDDITZ

New member
אני נאלץ לחלוק עליך שלומי

שנלונג יכל להחיות מספר אנשים מאז ומתמיד (גם בדרגון בול החיו את כל מי שפיקולו הרג) ושנלונג אף פעם לא יכל להחיות את אותו אדם פעמיים גם לא אחרי בואו של דנדה עובדה שבסוף הסל סגה הם חושבים על לבקש משנלונג שישגר אותם לנמק כדי שהם יבקשו מפרונגה להחזיר את גוקו אם שנלונג היה יכול להחיות מישהו אחרי שהוא הוקם לתחיה אז הם פשוט היו מבקשים שגוקו יחזור לחיים

ashkeloni

New member
דווקא....

לא החזירו את גוקו לחיים כי הוא לא רצה... לא דיברו על שום שיגור לנאמק...נראה לי...

king kazabubu

New member
לא אמרתי שהוא לא יכל להחיות

מספר אנשים בבת אחת.. אמרתי שהוא נתן לו 2 משאלות... בקשר ללהחיות אנשים יותר מפעם אחת באמת עכשיו עלה לי ספק.. אבל אני זוכר שאפשר היה.. טוב אני אבדוק בכל מקרה

REDDITZ

New member
לא לא הוא צודק!!!

יש באמת כמה חורים בעלילה בדרגון בול זי הם גם ביקשו להחזיר לחיים את כל מי שוג'יטה הרג בוורלד טורנמנט וב ג'יטי הם שוב ביקשו להחזיר את כל מי שנהרג (בסוף) אין תשובה לשאלה שלך ידידי זה פשוט הרבה חורים עלילתיים

ינון בר

New member
הם לא ביקשו שיגור לנאמק

וגוקו לא יכל לקבל חיים שוב פעם בגלל שהוא סירב בטענה שכל מקום שהוא נמצא בו באים אליו אנשים רעים כמו האנדרוידים או סל או פריזה (אפילו שגוקו הלך לנאמק בשביל פריזה ולא פריזה לכדור הארץ בשביל גוקו)

למעלה