שאלת דקה

מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member
שאלת דקה

שאלת דקה
מישהי יודעת אם אפשר לעכב/להאריך טיפול עם זריקות דקה 0.1? כלומר, להזריק עוד כמה ימים לפני שמתחילים עם ההורמונים? אני יודעת שזו נשמעת שאלה קצת, אפעס, לא נורמלית, שהרי מי תרצה בהתנדבות לדקור את עצמה עוד כמה פעמים, אבל אני זקוקה ל"כמה ימים" האלה בגלל חופש מתוכנן. ואם זו אכן שאלה מפגרת פשוט תזרקו עלי עגבניות

בהחלט אפשר

שאלת דקה
מישהי יודעת אם אפשר לעכב/להאריך טיפול עם זריקות דקה 0.1? כלומר, להזריק עוד כמה ימים לפני שמתחילים עם ההורמונים? אני יודעת שזו נשמעת שאלה קצת, אפעס, לא נורמלית, שהרי מי תרצה בהתנדבות לדקור את עצמה עוד כמה פעמים, אבל אני זקוקה ל"כמה ימים" האלה בגלל חופש מתוכנן. ואם זו אכן שאלה מפגרת פשוט תזרקו עלי עגבניות
בהחלט אפשר
ואני די משוכנעת שבטיפול האחרון שלי נתנו לי הוראה להזריק דקפפטיל עוד יומיים כדי שלא יהיו יותר מידי שאיבות ביום אחד. אם לרופאים מותר כשזה נח להם אז למה לנו לא?

פה לא זורקים עגבניות על אף אחד

שאלת דקה
פה לא זורקים עגבניות על אף אחד
ובמיוחד לא על מי שמפרגנת לה חופש. תהני, תבלי ותחזרי מלאת אנרגיות של הצלחה.

העין ה 3

New member
ללא ספק אפשר

שאלת דקה
ללא ספק אפשר
הרופא שלי מחליט באיזה יום אתחיל הורמונים לפי היום בשבוע. משתדל לתכנן שאיבה ליום שני והחזרה ליום חמישי. כך יוצא שאני יכולה להתחיל הורמונים בכל תאריך בין היום השלישי למחזור לבין היום ה-8-9 של המחזור.

מצב
הנושא נעול.
למעלה