שאלת דיון שכזאתי

שאלת דיון שכזאתי

עברתי אתמול על פרקים מהעונה השנייה ונתקלתי בפרק בו מייקל מגלה שיש לו אבא. מייקל, הרי, כל החיים שלו חלם על אבא (אפשר לראות בפרק שאבא של בריאן מת, ומייקל זוכר את ה"חוויה" בבאולינג קצת שונה ממה שבאמת קרה), ותהה מה קרה לו. ואז בסוף כשהוא מגלה שיש לו אבא, ופוגש אותו וכנראה הם יכולים להיפגש שוב (שניהם גרים באותה מדינה) איך זה שאבא שלו לא מוזכר שוב? איך זה שהוא לא נפגש איתו? לא נראה לכם מוזר שבנאדם שסוף סוף מגלה שיש לו אבא ישכח אותו אחרי לא יותר משבוע? מה אתם חושבים?

netaK

New member
עד שכתבתי תשובה ../images/Emo43.gif לא העלה אותה

אז בקצרה כל מה שאמרתי-דיווינה לא גרה בפיטסבורג, אחרת לא היו עושים כזה ביג דיל שהיא בעיר. ודבר שני מייקל כמובן יותר מכבר את אמא שלו שגידלה אותו לבדה וכו' מאשר על אבא שלו שלא פגש אותו וכו' ואם בסוף הפרק הוא "הסכים" עם אמא שלו שאבא שלו היה חייל שנהרג במלחמה שבועיים אחרי שהוא נולד וכו' זה סגר את פרק ה"אבא" בחייו.

למרות זאת

ואפילו אם מייקל לא יכול להיפגש עם אביו, לא נראה לי שהוא יפסיק לחשוב עליו, או להזכיר אותו מפעם לפעם. אפילו מה שאמר לדבי בסוף הפרק, נראה לי שזה היה יותר כדי להראות לדבי שהוא מבין למה היא שיקרה, ושהוא עדיין מעריך אותה. אבל לא נראה לי שהוא שוכח מאבא שלו. וגם אם המשפט היה כדי לסגור את פרק ה"אבא" בחייו- לא נראה לי שמישהו שחשב כל כך הרבה על דמות מסויימת בחייו ישכח אותה בכזאת קלות. אפילו אם ירצה, עדיין יחשוב עליה, אפילו לא בצורה מודעת. וזה חייב להשפיע על הסדרה באיזשהו אופן. במיוחד ש (אולי זה ספויילר לעונה השלישית והרביעית עכשיו...) עכשיו יש לו את האנטר והוא עובר מעין חווית אבהות מסויימת.

netaK

New member
either way...

עד עכשיו לא ראיתי שום התנהגות של מייקל שמראה זיקה כלשהיא לאביו,אז אי אפשר לדעת.

batchen17

New member
דרך אגב

בראין זורק איפהשהו, לא זוכרת באיזה פרק..נראה לי בעונה הרביעית, איזה בדיחה קטנה בקשר לאבא של מייקל..לא זוכרת מה זה הייה אבל זה הייה קשור לזה שהוא דראג קווין.. בכל מקרה, זה בערך התייחסות לנושא מצד הכותבים..

למעלה