שאלת דיאטה

Rיקש

New member
שאלת דיאטה ../images/Emo163.gif

סיפרו לי על דיאטה של ד"ר חרמון (או משהו כזה) שמשתמשת בדיקור (באוזניים) לשם דיכוי תאבון, ותוכנית של הפרדת אבות מזון... כמה ימים של רק סלט (בכמויות) אחרי זה עוד כמה ימים של רק בשר וכו... אז קודם כל, מישהו שמע\ניסה\מכיר את השיטה הזו? היא יעילה? דבר שני איך ימים שלמים של אכילת סלט (דשא בשבילי) משפיעה על האימונים? המטרה שלי בעיקרון זה להוריד 10 - 15 ק"ג. (אני 172 ס"מ 78 ק"ג, בן 21, עיניים כחולות...) Rיקש (שחושב להקים פורום שמנים ויפים
)

dkt

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדוללללללל ../images/Emo66.gif

אלי ו.

New member
מכיר את דיאטת חרמון-מן

דיאטה שמתאימה למעט אנשים. קצב הירידה גבוה יחסית. הדיאטה אינה מתאימה למפתחי גוף שרוצים לגדול (כמובן) רוב השבועות בדיאטה הזו הם עתירי חלבונים. (גבינה לבנה וירקות, בשר ודגים וכו´) הדיאטה לא מבוססת על קטוזיס (למי שמכיר דיאטות קטוג´ניות) הדיקור הוא רק בהתחלה. אני מכיר שני אנשים שירדו מעל 45 ק"ג בשיטה הזו. הבעיה עם הדיאטה הזו היא שרוב האנשים חושבים שהיא עינוי. החלק הטוב הוא שזו דיאטה פשוטה, ברוב השבועות אפשר לאכול כמה שרוצים ממאכלים מסוימים. לדעתי זו דיאטה שאולי תתאים לאנשים שסובלים מעודף משקל רב, וקשה להם בדיאטות שמגבילות קלוריות/כמויות.

behappy

New member
בדיאטה כזו הירידה המהירה היא

של מסת שריר או בעיקר של שומן? ועוד שאלה מהן דיאטות קטוג´ניות? ושאלת השאלות מהי דיאטה מוצלחת לספורטאית עם 3 קילו עודף?? תודה........ ממני שיר

Rיקש

New member
אני לא מחפש לגדול...

אני גדול מספיק, אני מקבל כבר תגובות של תפסיק להתאמן ידיים (41~ ס"מ) וכל מיני שטויות כאלו. מה שחשוב לי כרגע זה לשמור על השריר ואפילו להתחזק, איך הדיאטה שציינתי תשפיע? Rיקש.

אלי ו.

New member
בעיני הדיאטה הזו לא ממש מתאימה

למתאמנים בחדר כושר אלא לאנשים שמנים מאוד שיש להם בעיה עם דיאטות שמגבילות כמויות. הדיקור הוא רק בשבוע (אולי שבועיים) הראשון. למתאמנים עדיף פשוט ל"נקות" את התפריט. לבטל סוכרים, להוריד שומנים (להשאיר קצת שומנים לא רוויים) לצמצם בפחממות מעובדות ולשים דגש על פחממות סיביות. ו..הרבה ירקות. (אם לא, יבוא שוטר, זוכר?) בגדול להוריד 500 קלוריות מהאיזון הקלורי. (אם אתה רוצה לעבוד סופר קלאסי, תוריד 250 קלוריות מאוכל ותוסיף 250 קלוריות אירובי)

Rיקש

New member
כן כן

אני זוכר את השוטר, הרגתי אותו כשהייתי בן 4 עם הכפית של היוגלי ודחפתי לו את המלפפון ל**** . בכל מקרה היום אכלתי...סלט! יאק! אשכרה דשא, וכשהלכתי להתאמן בערב היו לי כאלו כאבי בטן (מהדשא..) שהתחלתי להבין למה כלבים אוכלים את זה בשביל להקיא. וכן, הדשא של השכן ירוק יותר. (כי הוא בתוך ג´בטה עטוף בפסטרמה) אז בגלל הכאבי בטן האלו לא התאמנתי היום, נראה איך ילך מחר. -*-*-* אלי, אני כבר מנוסה בלהוריד קלוריות ולהעלות את האירובי וכל זה, וזה באמת עבד...פעם! כאשר הורדתי את ה30 ק"ג הראשונים ואז הגעתי למה שאני היום ואני כבר לא זז מהמשקל שלי לא משנה מה אני עושה! בגלל זה אני נוקט בצעד קיצוני כמו הדיאטה הזאת. היום כבר הורדתי 2 קילו!!! (סתם סתם...)
Rיקש.

אלי ו.

New member
קטוזיס

דיאטות קטוג´ניות מביאות את הגוף למצב בו יש גופיפי קטון בדם. (קטונים הם תוצר לואי של מטבוליזם של שומן) דיאטת אטקינס (שלב הזירוז) לדוגמא היא דיאטה קטוג´נית. דיאטת בודי אופוס של לייל מקדונלד היא קטוג´נית ומיועדת למתאמנים. בדיאטה כזו אוכלים מעט מאוד פחממות (פחות מ 20 גרם ליום) אוכלים חלבונים ושומן. זו דיאטה מאוד קשה לרוב האנשים, ולמרות שהיא עשירה בחלבונים עדיין עלולים לאבד שריר כתוצאה מחוסר חלבונים. (נשמע פרדוקס, אבל אפשרי, חוסר בפחממות גורם לחלק גדול מהחלבון לשמש לאנרגיה) דיאטה למתאמנים תהיה בד"כ כמו שכתבתי למעלה, "ניקוי" התפריט.

דיקור באוזן היא חלק מהרפואה הסינית

תוכל ללמוד על זה לא מעט בפורום רפואה משלימה (24, תעשה שם חיפוש ואם תראה שחסרים לך פרטם תשאל ממוקד). יש בה הרבה יתרונות והבנתי שהיא גם עובדת. בנוגע לדיאטה, הבעיה היחידה היא שאי אפשר להתמיד בה לאורך זמן. זו בעצם הסיבה שכל דיאטות הבזק האלה גורמות לתופעת היו-יו, ירידה של 5 ק"ג ועליה של 8. וותר על תרופות הפלא, אם הרזיה זה מה שאתה מחפש, גש לדיאטנית שתתאים לך תפריט ותסביר לך על הרגלי אכילה נכונים. זו השיטה היחידה להצליח.

Rיקש

New member
אני לא הולך על זה בצורה

המסחרית אלא מנסה לבד לפי מה שכתוב בDOC. אז דיקור לא יהיה לי. ולפי מה שנאמר לי הדיקור הוא פסיכולוגי בלבד, אז אני סומך על הכח רצון שלי שיעשה את העבודה של הדיקור. ודוגמא טובה לחיזוק כח הרצון שלי בדיוק הייתה לי הרגע! נכנסתי לחנות של ORANGE והמאבטח עובר עלי עם השטרונגול שלו (בודק מתכות) ונתקע על חגורת הנפץ שלי (או הצמיג שיש לי מסביב לגוף) !!!!!!! וזו לא הפעם הראשונה שעושים לי את זה!!! אני חייב חייב חייב חייב להוריד משקל. (זה היה השביל הכח רצון שלי) Rיקש.

מחזיקה לך אצבעות אבל רק שתדע

דיקור הוא ממש לא פסיכולגי. הדיקור הסיני עושה עבודה נפלאה על הגוף, ויכול בהחלט לעזור למי שסובל מבעיות השמנה (בצירוף ייעוץ תזונתי והתעמלות). מניסיון אישי, אני יכולה להעיד שהדיקור היה הדבר היחידי שהצליח להחזיר אותי למצב עירני, אחרי שהרפואה הקונבנציונאלית התייאשה.

גיגית

New member
שטויות [לדעתי!]

ריקש.........או מה שקוראים אותך גם בלי הדוקטור חרמון הזה , גם בלי הדיקורים המגוכחים האלה.....אם תאכל רק סלט [בכמויות].....וכל מה שכתבת שם.....אתה תרזה...והחשבון בנק שלך ישאר שמן ! אז עזוב אותך שטויות , תאכל נכון , תתחיל להתאמן - ויהיה בסדר !!!

Rיקש

New member
הממ...

כמו שאמרתי, אין לי כוונה להוציא כסף על זה. והתחלתי כבר להתאמן...לפני יותר מ3 שנים (9.4.99) Rיקש.

למעלה